|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 15, 2009 9:41 Заглавие: TV Samsung CW-25M064N тръгва за момент. |
|
|
Дойде за ремонт Samsung CW-25M064N шаси KS7A,след гръмотевици,по думите на клиента е бил на St.by в момента на повредата.Захранването се товареше,пробил D809,захранващ крайното стъпало за говора,след замяната вече напреженията се нормализираха и телевизора застана н St.by,при стартиране телевизора вдига за момент високо,появяват се всички вторични напрежения за момент,които са точни и телевизора преминава отново в St.by.Верикалното заработва,проверено с осцилоскоп,извадил съм TDA7297,сменил съм за мое успокоение записа ма паметта но нищо.Ще съм благодарен на идеи,че нещо зациклих. _________________ Димитър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 15, 2009 13:50 Заглавие: |
|
|
| а веригата x-ray (пин 36) проверена ли е? и има ли изводи на процесора ,които при мерене дават ниско съпротивление |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|