| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
b.p.x. Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 21:21 Заглавие: TV SONY KV-2565MTJ Chassis GP1A няма вертикална развивка |
|
|
Колеги TV SONY KV-2565MTJ, Chassis GP1A Няма развивка - вертикална черта с подгъв отгоре и отдолу. Благодаря предварително.
Последната промяна е направена от b.p.x. на Вто Май 19, 2009 20:51; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 21:41 Заглавие: |
|
|
Вместо да ми пълниш ЛС с питания "кое ми не е наред в темата" можеше да седнеш да прочетеш правилника на форума и на раздел "Ремонти".И да се замислиш кое въобще ти е наред в темата.Щото аз такова не виждам.
Това не ти е номера на шасито...
Заглавието кой ще ти го оформи съгласно правилата
Състава кой ще го допише
Аз ли да дойда да премеря нещо вместо тебе  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 22:14 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | TV SONY KV-2565MTJ Chassis SCC-E64L няма вертикална развивка |
| Цитат: | | Няма развивка - вертикална черта с подгъв отгоре и отдолу |
кое от двете е ? _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 22:22 Заглавие: |
|
|
b.p.x.,като баща ти ги ремонтира тия телевизори,а ти само изпълняваш ролята на посредник при общуването с компютъра му кажи по-добре да седне той на тоя компютър и той да пише-щото в този си вид темата е тотално безсмислена. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 19, 2009 0:02 Заглавие: |
|
|
Увеличить фото »» _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 19, 2009 7:35 Заглавие: |
|
|
Е сиреч GP1A. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|