| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nnnrbd Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 11:56 Заглавие: Възможно ли е това в кинескоп PANASONIC-прек.отопление? |
|
|
| Извинете,ако темата не е за този раздел.Може ли да се случи това посочено в заглавието?Panasonic A66ECF50X05,made in GERMANY.Мерено с два мултицета-никаква верига. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 12:10 Заглавие: |
|
|
Разбира се че е възможно.Къв е проблема
Като не си сигурен кое е отоплението хващаш и мериш ред по ред всички изводи.Ако никъде не намериш отопление-отива в казана. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 12:22 Заглавие: |
|
|
| Помислих си,че тия добри марки не дават такива дефекти.Ще ходи в боклука.Не съм мерил на слуки,знам къде са изводите пък ина платката си пише H.Благодаря Ви за информацията. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 12:30 Заглавие: |
|
|
Е като е добра марка,това нищо не значи.Ръгни го това отопление на 220В и гледай сеира пък ако ще и златна марка да е.
А Panasonic специално за кинескопите не знам защо си решил,че е добра марка... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 12:47 Заглавие: |
|
|
| Та кинескопа е от TEVION MD7078VTS-махаме го.Шасито е SCHNEIDER TV9.6 PAL.Мога ли с това шаси да "храня"кинескоп 51см GOLD STAR мисля,че започваше така11AK.....С преработка,директно или изобщо да не се занимавам. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 12:59 Заглавие: |
|
|
| Извинете г-н Филипов,идеята е не в немската кутия да влезе по-малък кинескоп ,а в Електронски сандък това шаси.Ако не става,шасито за части и здраве да е.Благодаря,че ми обръщате внимание. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 13:02 Заглавие: |
|
|
Сложи си стандартен кинескоп.Кво ви става тия дни не знам-един ще слага дистанционно с OSD на София-21,друг ще слага TV9 шаси в Електрон... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 14:26 Заглавие: |
|
|
Липса на ангажименти. Ето това им става. Я виж мен- не ми остава време да се поразгледам какво има писано.  |
|
|
 |
|