| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lubovan Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 12:03 Заглавие: |
|
|
| А защо не сложиш една гайка в средата и я залей с някаква смола. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 1:55 Заглавие: |
|
|
Toва го мислех ама каква смола, че трябва да е много кораво.. Днеска пак обикалях 3209330232424 магазина и нищо!  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 2:12 Заглавие: |
|
|
Имам прешпан 1,5 мм Ако те устойва обади се на ЛС ще ти подаря необходимия ти размер. да си изрежеш профил какъвто искаш. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 16:01 Заглавие: |
|
|
Tе трафовете са от него правени но няма шайби..Днеска ще правя една - две да видим какво ще стане, а очаквам от една фирма да ми ги прави в няколко размера и голямо количество, че то често се налага.. .
Най после намерих макар и да е 9 лева за бройка.. Но е супер.Благодаря на всички за отговорите! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 23, 2009 22:57 Заглавие: |
|
|
То и мойте са от него но нямат закрепване.
Колега би ли споделил откъде и аз да намеря закрепване , че го мисла от месец. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 23, 2009 23:21 Заглавие: |
|
|
| getzata написа: | То и мойте са от него но нямат закрепване.
Колега би ли споделил откъде и аз да намеря закрепване , че го мисла от месец. |
А що не се обадите и изискате окомплектовка на трафа,аз като поръчвам не само имат шайба и шпилка но и по две гумени подложки за двустранно подлагане. _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 24, 2009 20:28 Заглавие: |
|
|
емм нямат откъдето поръчваме трафове и затова трябва да си търсим. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 24, 2009 23:03 Заглавие: |
|
|
Те тези който са готовите и масово китайски не бих ги слагал повече освен ако не е въпроса да правя от нищо нещо!Шайбата е от крак на маса видях я и ми хрумна.. и стана много добре но трябва и гума но за момента не съм намерил ( не че съм и търсил де ) Както бях писал по-горе мисля да направя конкурс от няколко фирми за изработката в последствие но сега сме затрупани с много друга работа и гледах да го направя и то да стане поне малко от малко качествено иначе мислех със 3 шпилки огънати на U и изолорани.Разположени на 120 градуса но не ми допадна в последствие...Е то снимка в атача на моето решение но още не е монтирана поради липса на качествена гума или нещо подобно иначе на моя тороид заспа.Като естествено трябва да има от 2 те страни такива както и аз слагам гумен тампон посредата на шпилката за всеки случай. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|