| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 21:59 Заглавие: |
|
|
Благодаря ня всички още веднъж-проблема сега е че нямям къде да я пробвам в момента-ще потърся друг лаптоп за да разменя батериите.
Между другото след 3 дни престой във фризера изкарах платката и сглобих батерията-лаптопа сега сега я разпознава и изписва че я зарежда(преди фризера изписваше че няма батерия),но при изключване на захранването веднага спира,тоест върна се на първоначално положение--както съм писал по горе.Ще потърся друга батерия за проба и ще съобщя резултата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 17:20 Заглавие: |
|
|
Същият лаптоп, проблем с батерията- когато е поставена не тръгва. Елементите са 2х2 в паралел, две от двойките са на 2.8 Волта, 1 двойка е на 2.5 Волта.
Илияне, не ми предлагай съживяване за 100 лева, защото от ebay са на 80 лева с 1 година гаранция.
Някой предложения? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 9:44 Заглавие: |
|
|
4 елемента са 64 лева, не 100. Обаче се оказа, че тази батерия не мога да я поправя. Контролерът е с неизвестна парола. _________________ https://LaptopBG.com
https://LaptopDisplay.eu |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 11:07 Заглавие: |
|
|
6 елемента са. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
|
|
 |

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 14:40 Заглавие: |
|
|
Та понеже никой друг не се включи, да попитам как разбра с какъв контролер е без дори да си виждал батерията? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
|
|
 |

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 16:29 Заглавие: |
|
|
Хм... тъп отговор...
едва ли си я видял, след като не знаеше дори броя на елементите... _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 17:02 Заглавие: |
|
|
Боби от Стара Загора, не искам да ставам неплатен адвокат на Илиан, но той си изкарва хляба с батерии на лаптопи. Нормално е да има откъде и как да провери броя елементи, контролера, и всичко останало. А ти се заяждаш май. _________________ “Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред…” |
|
|
 |
|