Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

kv32wf1u SONY-има ли шанс

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iloops
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 04, 2009 12:14    Заглавие: kv32wf1u SONY-има ли шанс Отговорете с цитат

здравейте Господа,донесох си любимия телевизор от Англия с който ми е много трудно да се разделя,бях сигурен че няма да сработи веднага та тръгнах по майстори всякакви,някой каза че ще стане,друг не ,та 1 младеж ми даде 99% процента Rolling Eyes ,с моя късмет -нищо,оставих телевизора за окило 10 дни при него(дори не го беше и помръдвал от мястото където го оставихме в сервиза)обадих му се няколко пъти каза че събирал инфо....взех си го,нямало да стане!
бих искал да ви запитам вас,има ли шанс да се постави хупербандов тунер на този телевизор(за звука е ясно че се оправя) и да му се радвам както преди....(младежа в сервиза ми каза че процесора не позволявал управление на друг тунер)колко е вярно....
модела е KV32W1U
Благодаря ви !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 04, 2009 12:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Надеждата умира последна. Избери си някой от тук и му го карай. Кой знае що има вътре....?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети