| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Daughtry Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 13:58 Заглавие: Проблем с тв тунер - USB TV Box UTV330+ |
|
|
http://www.pc210.com/prohtml/48-124-5682-UTV330.html
Правя всичко както трябва. Инсталвам драйверите, конектвам тунера в компа, инсталирвам му програмата - TVHome Media. включвам кабелите в телевизора и нищо не става.... Няма нито сигнал, нито нищо.. Как да го оправя?
Като дам на AV и SV ми тръгва аудио, а видео не... А иначе на TV нищо не тръгва... Конектнал съм сички кабели, ала... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 16:42 Заглавие: Re: Проблем с тв тунер - USB TV Box UTV330+ |
|
|
| Daughtry написа: | | ...включвам кабелите в телевизора... |
Би ли обяснил какъв точно кабел(и) включваш в телевизора? _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Daughtry Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 17:44 Заглавие: Re: Проблем с тв тунер - USB TV Box UTV330+ |
|
|
| Еми тези, които ми бяха към тунера, когато го купих. Там с жълто, червено и бяло... |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 18:12 Заглавие: |
|
|
| Антена (кабелна) включи ли му? Избра ли каналите? И за какво го свързваш с телевизора? |
|
|
 |
Daughtry Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 18:19 Заглавие: |
|
|
| Е какво трябва да включвам кабелната в рутера, така ли? Няма ли друг вариант? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 18:23 Заглавие: |
|
|
| Daughtry написа: | | ...кабелната в рутера, така ли? ... |
Какъв рутер бе човече
И от къде ще дойте това което очакваш да видиш ако не му боднеш антена или кабелна в box-a?
П.П. И се отговаря с този бутон! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 18:29 Заглавие: |
|
|
Хората те молят да напишеш нещо смислено .Задават конкретни въпроси.
Начина по който си задал въпроса си предполага такива отговори.
Напиши каква е видеокартата на компа ти/какви видео изходи има/.Как си реализирал връзката Кабелна >тунер>комп >телевизор.Защо си избрал такава конфигурация.
Иначе завираш жълтото и червеното отзад на рутера и си готов. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 18:36 Заглавие: |
|
|
| Имам същия тунер, ползвай го само през USB входа. Остави там червени и жълти. И си провери в менюто на програмата всички отметки, просто я "разцъкай" за да се запознаеш с възможностите и. В диска при мен програмата е GADMEI TVR. |
|
|
 |
Daughtry Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 18:44 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се, обърках се... Не рутер, ами тунер... Моя грешка.. Та чудя се, няма ли начин да гледам едновременно и на компа, и на телевизора. Да речем да гледам на телевизора, а на компа да се записва това, което гледам. И, ако няма такъв вариант, защото когато бодна кабелната в тунера, картината ми излиза черно-бяла? |
|
|
 |
Daughtry Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 18:45 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Имам същия тунер, ползвай го само през USB входа. Остави там червени и жълти. И си провери в менюто на програмата всички отметки, просто я "разцъкай" за да се запознаеш с възможностите и. В диска при мен програмата е GADMEI TVR. |
И при мен програмата се казва така. А иначе аз през УСБ - то конектвам турена в компа. Става въпрос, че като сложа кабелната в тунера и картината ми излиза черно-бяла, а иначе се чудя дали няма начин да гледам и на тв- то и на компа.. :d
P.P. Сори, че малко се повторих с тея два поста, ама... |
|
|
 |
|