| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 08, 2009 21:17 Заглавие: Търся адаптери SOIC8 to DIP8 150 mil,200 mil . . . . |
|
|
Здравейте , колеги интересува ме от къде мога да си купя такива адаптори писна ми да запоявам и разпоявам еепромове наскоро бях при един колега той си беше закупил такъв адаптор само че 16 пина soic to dip интересното при неговия беше че самият адаптор стоеше на цокъл който е така разработен че като се завърти обратно на репера ротира изводите за 93c46 rotated to normal адаптера беше китайски но въпреки това мноого ми хареса интересува ме тук в БГ продават ли се някъде такива и ако е така координати някакви телефонче ако може.
Евентуално ако някой колега има такъв за продаване или излишен тук е мястото . . . . за вашата реклама
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 08, 2009 23:07 Заглавие: |
|
|
Това .Само да не те уплаши цената,ама такива са им цените на тези адаптери. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 09, 2009 7:06 Заглавие: |
|
|
Farnell през/чрез Comet.
Цените действително хапят, но това е положението. |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 09, 2009 7:33 Заглавие: |
|
|
Тук също ги има ама цената е пак такава
http://www.scorpio-lk.com/bg_index/index.html _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
|
|
 |
|