| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Наско Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 13, 2009 18:03 Заглавие: sony cdp xe510 |
|
|
| Tьрся схема на това cd Sony CDP XE510.Ще бьда много благодарен ако някой помогне.За свeдениe тряснало го е 380V за сега намерих Q642-2SB1041,d642,i един ценер d641 на него пише d30 или 30d та схемата ми трябва да видя на колко волта е или ако някой знае да подскаже,отново Благодаря предварително!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 13, 2009 18:54 Заглавие: |
|
|
Знам че не е прието да се отговаря в "коша" но ,нека питащия да помисли що темата му е тук и ако се сети ,може и да получи схема  |
|
|
 |
Наско Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 13, 2009 18:57 Заглавие: |
|
|
| ами не сещам,триите темата!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 13, 2009 19:08 Заглавие: |
|
|
| И къде да ти я пратят като си толкова недосетлив? |
|
|
 |
Наско Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 11:09 Заглавие: sony cdp xe510 |
|
|
| Сьжалявам за тона ми в предния пост,имайла ми е [email protected] ,пьк може да го качиш и някьде другаде може и на някой друг да му потрябва. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 11:20 Заглавие: |
|
|
Въпроса не е в това къде би могло да се качи.
Може да има причини да не се качва примерно.
В случая търсиш помощ и очакваш някой да ти прати нещо, без да си посочил начин и да си дал възможност да се направи това нито в поста си, нито пък си разрешил пощата си в профила!
П.П.Връщам ти темата в раздел "Търсене ..." въпреки, че не съм я местил аз тук но да речем, че разбра за какво става дума и ще си редактираш профила или ще оставяш адрес при подобни питания в постовете си. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 11:46 Заглавие: Re: sony cdp xe510 |
|
|
| Наско написа: | | пьк може да го качиш и някьде другаде може и на някой друг да му потрябва. |
Не е въпроса да го качи някъде другъде.Никой не е длъжен да ти качва нищо някъде си заради тебе щото тебе те мързи да прочетеш темата дето е стикната в раздела и висне най-отгоре-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=44200&topicshow=Преди%20да%20пуснете%20тема%20се%20уверете%20че%20мейла%20ви%20е%20видим!
Още повече пък когато става дума за потребител регистриран тук преди 6 години
И понеже не си нито първият,нито последният който го мързи да прочете правилата-навремето решихме понеже никой не благоволява да ги чете тия стикнатите теми да пишем още в заглавието на съответната тема-
Та там черно на бяло с такива едри букви-"кьор досун табелум" пише-
| Цитат: | | Преди да пуснете тема се уверете че мейла ви е видим! |
Само че явно и това не помага и чукча продължава да си пише и да си философства.Ама то можело да я качиш,можело това,можело онова...Правилата са за да се четат и да се спазват.А не за да философстваме по тях-какво можело и какво не можело...
А си има достатъчно точни и ясни причини поради които някои хора не желаят да качват и въпреки че пращането чрез поща е нежалателно-никой не може да ги накара насила.Най-вече рестрикции от оторизиращи вериги,размера на файловете във файлообменника и т.н.Нито пък някой е длъжен ако го има файла закачен в пощата в чекмедже да си играе специално заради тебе да ти го качва някъде другъде,вместо директно да ти го прати.
И между другото в българския език има буквичката "Ъ" която няма нищо общо с буквичката "Ь". _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Нед Юни 14, 2009 12:43; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 12:11 Заглавие: |
|
|
Схемата е изпратена на дадения e-mail  |
|
|
 |
Наско Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 15:48 Заглавие: |
|
|
| Господин Bojilov сьжалявам,ако сьм Ви засегнал с нещо и мисля,че този тон вьобще не е нужен и само да отметна,че ако сьм чукча в момента ще се разправям сьс тюлени,а не сьс електроника.Благодаря на Stefp за схемата.Приятен ден! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 16:30 Заглавие: |
|
|
| Наско написа: | | Господин Bojilov сьжалявам,ако сьм Ви засегнал с нещо и мисля,че този тон вьобще не е нужен... |
Не си ме засегнал с нищо,а тона си е съвсем на мястото.Не мисля че е нормално на нас да ни се отчекват ръцете да пишем едни и същи неща и забележки по правилници,по стикнати теми и незнам си още къде и някойси да си продължава да си пердаши както си знае и както нему му е угодно.
Това е само от този раздел извадено от стикнатите теми-
| Цитат: | | Най - малкото за да няма въпроси на кой адрес да се изпрати търсеното. Препоръчвам на всички регистрирани да си пишат EMail само в регистрацията. В профила си разрешете показването му. |
| Цитат: | Ако искате да ви се праща някаква документация,съдържание на памети и т.н. и прочие файлове-задължително преди това се уверете че мейла ви е направен от профила да е видим за останалите потребители
|
| Цитат: | Ако Ви трябва нещо (схема и т. н.) създайте НОВА ТЕМА За да го направите ТРЯБВА да се регистрирате и в профила да разрешите показване на E - Mail.
|
И кво ще стане ако на всеки изрично трябва модераторския екип да му прави забележки,да го насочва и т.н. за неща които са писани до втръсване и стикнати най-отгоре.При това като за малоумни се повтарят по 5-6 пъти белким някой ги види.
Форума мисля че нито е малък,нито слабо посещаем,че да тръгне всеки неразбрал нещоси модератора да го води за ръчичка и да му обяснява.Най-малкото щото трябва да луднем и да си зарежем всички останали дела.
И за какъв чеп-щото някой дето е от 6 години регистриран тук го домързяло да прочете правилата...
При положение че всичко е решено-темата я затварям.
Щеше да е хубаво да беше благоволил да кажеш дали схемата,която ти е пратена отговаря-та утре някой ако му трябва за конкретния модел да знае къде да я дири... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|