| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 10:32 Заглавие: Търся клещи за кримпване |
|
|
Търся клещи за кримпване на кабелни обувки, които да не са много скъпи но да вършат работа. Размерите на кабелните обувки ще са от порядъка на 0.5-4мм2. Ако има комбинирани които да кримпват с и без изолация ще е по добре. Главно ще се ползват за автоконектори. Някой ако скоро е купувал от някъде да даде линк. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 11:35 Заглавие: |
|
|
Критерия "не много скъпи" е относително понятие
Може да провериш тук примерно какво дават и за колко.
Не гледай само сайта! |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 12:00 Заглавие: |
|
|
За кримване на кабелни обувки ..... ефтини?
След много обикаляне си взех едни наистина ефтини за около 280 лева. Имам и за по малки обувки , но не помня колко пари бяха... След малко ще ги снимам.
Големите са HAUPA 6-50mm2 а по малките ELMARK HD-005 1-10мм2.
Големите малко прещипват кабелната обувка от едната страна и правят чепак .... ама за толкова пари толко. Иначе бачкат добре.
Последната промяна е направена от RM на Пон Юни 15, 2009 12:32; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 12:12 Заглавие: |
|
|
Като казвам ,,евтини" имам предвид нещо около 30-40лв. Има доста модели които се предлагат около тази цена но не знам дали вършат работа. Затова ако някой си е купувал от някъде да сподели впечатленията си от тях. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 12:32 Заглавие: |
|
|
Ползвам такива от 30-40 лв. /нямат марка за да я цитирам/ вече 3-4 години, при "средна" степен на натоварване. Доволен съм. Тия дни видях, че не са вече в ред, но напоследък ги давах на този-онзи и повече отдавам проблема на лапите, които са работили с тях.
Имам пред вид подобни на тези на стр. 4.1.5 - http://www.galdibg.com/links/mehanichni_instrumenti.pdf |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 12:52 Заглавие: |
|
|
Аз също ги гледах в този каталог но не видях никъде цени. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
|