| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bengata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 13:46 Заглавие: Цифрови сателитни приемници комплект питане преди покупка |
|
|
Така става въпрос за едно село на което ходя един път в месеца .
Искам да закупя цифрови сателитен приемник комплект , които да приема K1 , ВTV , NOVA и други Български канали но да не е обвързан с договор и месечна такса а да приема безплатно . Имали такова чудо и от къде да го зема , това ще ми свършили работа http://sat.bg/satellite/index.php?main_page=product_info&products_id=55
Предложете нещо. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 13:56 Заглавие: |
|
|
Няма такова чудо.
Всички (законни) варианти за твоя избор са платени. |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 15:03 Заглавие: |
|
|
| Купи си антена и ако селото ти не е " в дън гори тилилейски' ще можеш да гледаш написаните ефирни телевизии безплатно, а след 1-2 години когато тръгне цифровата ТВ ще гледаш повече канали. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 15:19 Заглавие: |
|
|
| Какво ли ще и гледате на телевизията, като отидете на село. Аз пък отивам на село за да не гледам телевизия.Едно радио да дрънка е предостатъчно.Извинявам се за оффтопика. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 16:43 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Искам да закупя цифрови сателитен приемник комплект , които да приема K1 , ВTV , NOVA и други Български канали но да не е обвързан с договор и месечна такса а да приема безплатно . Имали такова чудо и от къде да го зема , това ще ми свършили работа |
Не и пак не ! |
|
|
 |
|