| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivaylo.antonov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 16, 2009 21:21 Заглавие: Въпрос по схема на Млад Конструктор |
|
|
Здравейте колеги ! Начинаещ съм в електрониката ,но имам желание да се науча на мн неща. Реших да си права " УПРАВЛЕНИЕ НА КОМПЮТЪРА СЪС СТАНДАРТНО ТВ-ДИСТАНЦИОННО" по схема на млад конструктор. Хубавото е, че сам тръгнах да си права платката с пътечките ( имам снимки ще пусна тема, която ще има сичко как сам направил за други начинаещи като мен ) ,но имам проблем знам ,че 4 и 7 краче са захранващи ,но другите крачета незнам в какъв ред да ги запоя. Моля за помощ за да си завърша проекта..
http://www.constructor.bg/mk/
Тук има схемата. Благодаря на всички, които ще се отзовът.
В българския език има буквичката "Ч"
Последната промяна е направена от ivaylo.antonov на Сря Юни 17, 2009 9:04; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 16, 2009 21:55 Заглавие: |
|
|
Първо: линк към схемата
Второ: като гледам изводите и точките от схемата, към които се свързват са доста ясно показани - кое точно не ти е ясно? _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 2:19 Заглавие: |
|
|
Ако искаш да се учиш на електроника започни с нещо по елементарно т.е. не се "навъртай " много много около компютъра си. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
ivaylo.antonov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 9:03 Заглавие: |
|
|
Благодаря ! Вече видях кое несъм погледнал  |