| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ГОГО ТОК Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 8:53 Заглавие: Куплиране на ключ на Пернишки електрожен кракра Е 01У |
|
|
Здравейте всички във форума.
Закупих от битака това чудо, неработещо, с намерение да го направя.Проблема е че са разкачили ключа за регулиране на ампеража. При диагностиката се оказа студена спойка на един от изводите на първичната намотка . Ако някой знае как се връзва такъв ключ, ще помоля да сподели.Предварително благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bengata Опитен потребител

|
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 9:28 Заглавие: |
|
|
Bengata, , Тези схеми той със сигурност ги е видял още преди два дена. Ама май му трябва грамотен електротехник да му свърши работата....  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 13:21 Заглавие: |
|
|
Благодаря ВИ.
Отностно квалификацията ми, мисля че е достатъчна и при наличието на схема прекрасно ще се справя.
С уважение Г.Георгиев |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 15:03 Заглавие: |
|
|
Това, че сте :
| Цитат: | | Професия: инжинер автоелектроника |
на мене нищо не ми говори.
По-ми говори въобще наличието на настоящата тема, пусната от Вас, въпреки предишната. С уважение!
А конкретно по темата: Изводите дето стърчат от трансформатора може и да не са маркирани с бананки 1, 2, 3 и т.н. Тогава трябва да се определят начала, средни изводи...., краища на намотките, да се определят контактите в ПЕП-а (ПГП) и съгласно схемата, която вече имате, с по-ячка отверка да се вържат.
Нищо лично! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 13, 2009 22:25 Заглавие: |
|
|
Благодаря за помоща. Вярно, поозорих се с това начало и край на навивките , ама сега заварявам и пея . Историята започна така . Гледах един електрожен КРАКРА ИЗА-У315С . Направи ми впечатление че регулират тока чрез първичната намотка, тази схема я няма в eservise , на платката има ИС МАА436 , два триака КТ207/600 , които регулират два срещу положно свързани тиристора , та ако може , и някой от форума я има ще му бъда благодарен . Така се запалих за малката КРАКРА , гледах големия а с ваша помощ направих малкия , за което съм много благодарен на колегите от форума въпреки сърказма и квалификацийте .
Суважение Г.Георгиев |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 13, 2009 22:42 Заглавие: |
|
|
Ако искаш да ползваш МА436 за регулатор я имам налична с платчица и мога да ти пратя една две бройки.Колкото до схемата на електрожена май не беше изпълнена с нея,но утре ще я потърся и ще я кача. _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 8:32 Заглавие: |
|
|
| Все още се надявам на Вас Радев . |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 22:39 Заглавие: |
|
|
Не съм забравил за схемата,трябва само да я изровя,знам че е някъде тук. _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
|
|
 |
|