|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kiril.dobrev Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 6:54 Заглавие: Търся схема на PHILIPS |
|
|
| Проблема е че листчето указващо модела се е отлепило от капака.Внимателно го огледах за номер по шасито но не успях да видя.Телевизора е със следния състав Процесор HD401314R , TDA8305 ,TDA3565 Горе в ляво на кинескопа отделна платка на транскодера с TDA3592 не можах да видя схема за крайно стъпало вертикално отклонение вероятно е на транзистори . Стабилизатора е на транзистори. Беше му пробил BUT12 като го свалих излезе стабилизираното 90в . Телевизора не е при мен и трябва пак да се ходи на място. Моля ако някой знае нещо за шасито или модела да ми пише [email protected] или на лично |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 8:36 Заглавие: |
|
|
Имаш си тема по въпроса.Честно казано не знам защо избълва и втора.
Може би защото предната я беше изсрал в раздел "Компютри".
Няма да е лошо да вземеш да почнеш да се ориентираш лекинко из форума-кое,как и защо-като гледам не си от вчера тук...
И какво има "да ти пишат на лично и на мейла"-това тук е форум,не дъска за обяви кой какво му е дотрябвало и къде е на зор да го почешат.
Ако има някой нещо да ти казва-го казва тук-в темата.
Поне във форумите съм забелязал че е така.
Ако е шасито което ти е посочил Тодоров-в руския Монитор му има пълен сервизен мануал.И ще те помоля следващата ти тема само да не е
-"какво е руския монитор"?
-"файла не се отваря"
-"не ми дава да свалям от там" _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|