| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mirobg Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 15:20 Заглавие: |
|
|
| Здравейте! След като подам напрежение на схемата за управление всичко е ОК, обаче като свържа драйверния траф интегралната схема SG3525AN започва да грее и то доста, понеже подавам напрежение от токизправителя малко след като свържа драйверния траф напрежението от 12в става 16-18в. Нещо не е както трябва или не свързвам интеграла както трябва или не навивам трафа както трябва . Интеграла го свързвам по http://sound.westhost.com/project89.htm, но по втората схема като променям само R6 на 3,6к, R7 го махам и на негово място слагам мостче а C12 10н това го правя с цел да направя честотата 40кХ, трафа го свалих от едно АТХ и го пренавих като сечението му е 0,2 кв.см всички намотки са по 31нав. Кажете къде греша ? И ако някой може да даде схема за свързване на SG3525AN и методика за изчисление на драйверния траф, ще му бъда много благодарен. Явно тези които ползвам не са както трябва. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 15:24 Заглавие: |
|
|
Не ми се отваря линка.
напрежението ти става по-голямо защото схемата ти почва да пищи- определено ще видиш с осцилоскоп едни големи иглички по масата на входната верига. _________________ Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 15:27 Заглавие: |
|
|
Ми не се отваря защото не слагаме необходимите тагове и си "плескаме" запетаи които пречат в случая.
Сега трябва да работи. |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
|
|
 |
mirobg Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 21:10 Заглавие: |
|
|
| Еииииии, златен си браво много ти благодаря ей сега запятам ръкави и се мятам да жидим какво ще стане. |
|
|
 |
mirobg Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 1:07 Заглавие: |
|
|
| Аз добре запретнах ръкавите ама не можем да се разберем с този интеграл, не ще "да пали" и това си е цял ден му се "моля" какво ли не пробвах е не ще, купих нов интеграл пак същата работа дава консумция 30mА и толкова. Пробвах и с KA3525 същата работа проверих всичко и няма и няма , 10-ти крак(shutdown) на SG-то къде трябва да е на маса или на "+" , за да е в "on"-режим , че да не бъркам там? |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 9:11 Заглавие: |
|
|
Ееее Миро, чети даташита! Виж как работи защитата по ток и тя е вързана на 10 крак . Все пак нещта стоят така. 10 крак от 0 до 0,7 волта работим. Над 0,7 волта не работим  _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
mirobg Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 20:56 Заглавие: |
|
|
Аз сложих 10-и крак на маса директно за да шунтирам токовата защита, искам първо така да го подкарам а после ще пусна защитата.
Хехе намерих проблема, в интегралната схема е пробвах с три преди това и нищо днес ходих и си купих две нови, сложих първата и всичко тръгна от раз, още не мога да "проумея" как стават тия работи ама май се досещам, както и да е.
Благодаря, Ви на всички че ми помогнахте с съвети и конкретни решения без вас нямаше да се справя до тук, продължавам да работя по въпросния проект и като го завърша(дай боже) ще пиша, дано само да не ми се наложи да пиша предварително  |
|
|
 |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 21:34 Заглавие: |
|
|
Миро, пожелавам ти успех.
Само напиши тук какъв траф използваш-този с 250 кв.мм сечение ми се вижда малък за 700 ватово захранване. _________________ Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп. |
|
|
 |
mirobg Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 22:07 Заглавие: |
|
|
Мда мисля точно него да използвам ама захранването няма е 700 ватово то ще е около 120 - 150 вата горе долу. Може би ти бъркаш изходното напрежение ще е 700 волта.  |
|
|
 |
|