| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
opti_drive Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 20, 2009 16:49 Заглавие: 8 крако smd 4606 BA6T1Y от LCD TV CROWN |
|
|
Този чип се намира в захранването на лампите на LCD телевизор CROWN.
Не мога да намеря схема на това нещо (понеже преди време се сблъсках с такъв проблем с един монитор и съдейки по неговия чип предполагам че представлява два mos транзистора p и n но не мога да бъда сигурен).
Моля ако някой е отстранявал такъв проблем и може да ми каже какво може да се сложи на мястото на този чип и от къде мога да го поръчам да ми пише на ЛС или на [email protected] .
Благодаря ви!
Моделът на телевизора : TFT LCD 20750
За съжаление в момента не мога да предоставя снимка.
Ако това ще помогне : 5,6,7 и 8 крак са свързани заедно. _________________ 2x Lanzar OPTI 1532d=пръснати прозорци
Последната промяна е направена от opti_drive на Съб Юни 20, 2009 17:34; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 20, 2009 17:06 Заглавие: |
|
|
Оформи си темата съгласно правилата.
Тоя телевизор модел нещо така няма ли си?Също така е желателно-снимка на платката,снимка на смд-то и те така... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 20, 2009 19:33 Заглавие: Re: 8 крако smd 4606 BA6T1Y от LCD TV CROWN |
|
|
| opti_drive написа: |
Моля ако някой е отстранявал такъв проблем и може да ми каже какво може да се сложи на мястото на този чип и от къде мога да го поръчам да ми пише на ЛС | Писах на лични! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 20, 2009 19:43 Заглавие: |
|
|
И къв е смисъла от тоя дебат и въобще от форума или да я връщам пак там дето беше,ама тоя път с катинара?
Пусналия темата няма да е лошо да се замисли за какво се ползват форумите. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 20, 2009 21:22 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | И къв е смисъла от тоя дебат | Погрешно съм разбран! Исках само да уточня, че писах на лични единствено заради желанието на автора на темата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 20, 2009 21:30 Заглавие: |
|
|
По-скоро ти мене погрешно си ме разбрал-репликата ми не е към тебе ами си е баш към автора на темата.
А въпросното "желание" на автора на темата сигурно и него да го питаш-и той едва ли може да ти каже на какво се дължи това желание... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|