|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 23, 2009 22:25 Заглавие: |
|
|
| Да,ще стане няколко дена вече откакто е залята!На два пъти вече махам около 1/5 от бутоните, и почиствам като разлепям двата слоя с контактните повърхности защото има проникнала течност въпреки че са залепени един за друг.За да я почистя като хората както казвате с вода трябва да се разлепят тези два слоя,и възстановяването им след това ми се вижда много трудно.Не че ме плаши работата,а резултата ми се вижда съмнителен защото няма как да се залепят след това качествено,и ще се разместват един спрямо друг.А иначе в момента не работят два клавиша които не се ползват кой знае колко,ако се влоши-смяна |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 23, 2009 22:54 Заглавие: |
|
|
| Ако е заливана толкова скоро,прането ще свърши работа.Топиш я вечерта в едно легенче,с някакъв слаб обезмаслител,препарат за миене на съдове например.Климбуцаш я,да се разпени.На сутринта започваш да я джуркаш във водата,ама леко,да не изпопадат бутоните.После много добре подсушаваш преди употреба.Ако нямаш времето,може да не я чакаш цяла нощ,разбира се. |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 23, 2009 23:08 Заглавие: |
|
|
Не разлепвай нищо!
Слоевете са добре залепени и вътре не е влязло кафе.
Просто я измий. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|