|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 11:35 Заглавие: Почина Майкъл Джексън |
|
|
Почина най-великия поп изпълнител за всички времена.Харесван и нехаресван,скандален,но велик артист,продал над 750 милиона албума.Повечето от нас са израснали с песните,танците и клиповете му. Вечна му памет и нека почива в мир. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 13:45 Заглавие: |
|
|
Наистина положителен или отрицателен но той е един от най-големите.Нека бог му прости прегрешенията.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 14:28 Заглавие: |
|
|
Бог да го прости набора.Това си мислех днес-колкото и да си велик и богат ,оня от горе като реши да те прибере и до там. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
rd128 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 15:41 Заглавие: |
|
|
Наистина беше велик, бог да го прости и вечна му памет. Той остави голямо влияние в съвременната музика. А за онзи отгоре рано или късно всички ни ще прибере.
http://www.youtube.com/watch?v=Z5O61yKkdr4 |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 16:40 Заглавие: |
|
|
Не ми е бил идол, но съм израснал с неговите песни, както и приятелите ми от квартала.Той беше един от първите които успяха да пробият в българия след падането на желязната завеса.
Дори и да не го харесвах, когато днес разбрах, че е починал ми стана криво. _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 18:01 Заглавие: |
|
|
Бог да го прости !
Бях блюбен в него,докато не разбрах,че е мъж.
Винаги е кофти ,когато някой от ВЕЛИКИТЕ си отиде! |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 23:57 Заглавие: |
|
|
Бог да го прости! Не мога да кажа, че много го харесвах. За разлика от Елвис, Над Кинг Кол, Пол Анка, Хъмпбърдинг, Том Джоунс и доста други той нямаше глас. Но все пак доста от песните му ставаха за слушане. Точно те го направиха известен. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юни 27, 2009 9:09 Заглавие: |
|
|
| vladi46 написа: | | .......... |
Това,че няма глас-не съм съгласен.Тъй като американците(а и света) нямат Планета фолк оценяват един изпълнител несамо по визията и курвенското поведение.Аз съм върл рокаджия,но харесвам велики изпълнители и песни от всеки един друг стил музика.Майкъл беше от тези велики-в стила ПОП музика.Винаги се възхищавам на хора ,които не са имали чичо и вуйчо,който да ги направи някакви,а са постигнали всичко с талант и много работа. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 27, 2009 13:09 Заглавие: |
|
|
Е, тук можем малко да поспорим Бай Тишане! Нямат Планета фолк, но и те са допуснали твърде голяма посредственост. Бърбори нещо, няма абсолютно никакви гласови данни, дори това, което изпълнява въобще не може да се нарече "музика" и мнооого го харесват-стил "рап". Не мога да дам конкретни примери, но това за което говоря отдавна е заляло и нас. Станахме американци без да сме ходили там! Така че продадените дискове, касети и плочи не винаги са доказателство за талант. Пуснали го по някое радио и телевизия и всички много го харесали. Нима не се случва същото и в България?
В момента слушам хумористичното предаване на програма "Хр.Ботев". Звучат Рей Чарлз, Оскар Бентън и др. Тях също ги предпочитам пред Майкъл Джексън. И пак казвам, че не го отхвърлям напълно, просто за мен той е доста по-назад в класацията. Не мога да го нарека "поп изпълнител номер едно" и не броя продадените негови дискове, касети и плочи. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Юни 27, 2009 17:29 Заглавие: |
|
|
| Що се отнася до "гласовите данни", за които спомена vladi46, Майкъл Джаксън определено не се "вмества" и в моите критерий за наличие на кой знае какви такива, но това не пречи половината свят да го харесва... Просто гласът му беше вярното допълнение към ефектната визия, почти извънземен танцувален талант и не по- малко ефектните интериори и съпътстващи го танцьори. Това нещо, подклаждано от мита, че е "безсмъртен", едва ли не, нестандартното му поведение и изобщо перфектната работа /в негова полза/ на добре смазаната машина, наречена шоубизнес, го богоуподобяваше в очите на феновете му. Е, аз не съм бил от тях, но... Лека му пръст! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|