| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 10:59 Заглавие: Проблем с моб. телефон SAMSUNG D900i и microSD карта памет |
|
|
Незнам дали темата е в правилния раздел ама все пак да питам.Имам телефон Samsung D900i и днеска се видях в чудо. Исках да разгледам част от снимките дето бях снимал с телефона и ги бях метнал на SD картата му, но чудо картата празна няма нито снимки, нито музика, нито нищо все едно формат пълен. Направо ми се изправи косата. Пъхнах го в PC-то и там ги няма файловете. При проверка на наличното пространстсво
показва, че 563 мегабайта са заети и 381 свободни.
Тоест нещата са си на картата ама не могат да с е видят нито през компютъра, нито през самият телефон. Някой ако може да даде идея как да си възстановя изгубените файлове . _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 13:05 Заглавие: |
|
|
Ами свали картата от телефона и я вържи към PC-то с cardreader. Пусни и един chkdsk и след това виж. Ако не става .. потърси из форума е писано за софтуери, които правят recover от такива носители.
И след като е толкова важна тази информация, защо не и прави от време на време бекъп? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 13:55 Заглавие: |
|
|
Информацията не е чак толкоз важна ама все пак са снимки от 3 дневен престой в един курортен град , плюс 3-4 албума mp3-ки.(не ми пука за mp3-ките ама за снимките ме е супер яд ) Ще търся някакъв card reader или дори друг апарат да видя какво ще стане.  _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 16:36 Заглавие: |
|
|
| Ресетни телефона (*2767*2878#) и пробвай пак |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 19:02 Заглавие: |
|
|
Успях да си възстановя файловете.Не направих ресет на телефона да не вземе да ми изтрие я номерата ,я нещо друго дето може да ми е важно. Възстановяването на файловете стана с програмата Card Recovery без card reader картата се чете през телефона. Чудя се обаче от къде дойде тоя проблем - от телефона ли или от самата карта?И сега какво да я правя да я форматна ли или да я хвърлям?
Искам да благодаря за съветите, които ми дадохте  _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 19:36 Заглавие: |
|
|
| Имам няколко карт четеца. През единия файловете ми излизат много странно. От наблюдения знам че и при други карт четци го има този проблем. Същата карта на "редовен" четец си работи добре. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2009 0:38 Заглавие: |
|
|
| Каква е марката на SD картата? Колко време я ползваш? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2009 19:40 Заглавие: |
|
|
Марката на SD картата е SanDisk за 12 лева. Телефона и картата са на по малко от месец експлоатация и двете чисто нови. _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2009 22:37 Заглавие: |
|
|
| Марката не ми харесва ... Насочи се към Kingston или Apacer. Разликата не е голяма. |
|
|
 |
|