| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 12:05 Заглавие: |
|
|
| VeliZaR4o_91 написа: | | ... ако така както са светели и трите досега изгася захранванто от копчето отзад на кутията дето има и после го пусна пак лампите нетръгват и вообще захранването нетръгва... |
Измери съпротивлението на една студена крушка и би трябвало да си отговориш на въпроса. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
VeliZaR4o_91 Активен потребител

Регистриран на: 30 Дек 2008 Мнения: 88 Местожителство: гр.Костинброд
|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 17:44 Заглавие: |
|
|
| ...и все пак някой няма ли да ми каже някоя схема за траф? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 19:34 Заглавие: |
|
|
За импулсно захранване ли питаш? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
grizzly Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2009 1:16 Заглавие: |
|
|
Схемата за ТРАФ е проста.
Отиваш в магазина и ТРАНСФОРМИРАШ пари в траф. После го свързваш и работи. Така трансформираните ти пари светят. За около 20-30 лв ефектът е гарантиран.
И гледай да не те УТЕПА тока докато го свързваш. Успех! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2009 9:13 Заглавие: |
|
|
| вие почнахте да се ебавате с мене вече...за всеки е най-лесно да си купи траф...идеята ми беше просто да се занимавам с нещо,но както и да е... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2009 9:30 Заглавие: |
|
|
Нейскам да те обиждам по никакъв начин.Но това не е схема кото да навържеш 2 транзистора и да мига диодче... Тука се изисква много познания, практика,апаратура.Неможе някой да ти даде една схема и ти като робот да я направиш и тя някак да тругне и после да се надяваш, че няма да запалиш апартамента...Навиването на трансформатора си има свойте тънкости и аз който съм го правил 10000 пъти смея да твърдя че съм срещал трудности.Иначе едвали някой се е*ава с теб просто се бъзика. . . .. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2009 9:48 Заглавие: |
|
|
ем мерси все пак че ми писахте...явно наистина ще трябва да си купя един траф от магазина и така...просто исках да се занимавам с нещо но както изглежда няма да е с това аз си намерих една стара фотоклетка от лампа тип прожектор и неработи...може с нея да се занимавам...пуснах тема и ще чакам отговори там  |
|
|
 |
|