| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gsimania Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 11:16 Заглавие: Програматор SeeProg - от къде |
|
|
| Въпроса ми е от къде мога да купя РАБОТЕЩ програматор. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elmondo-ivan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 12:07 Заглавие: |
|
|
Я погледни ТУК _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
gsimania Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 12:24 Заглавие: |
|
|
Точно за този чух от колеги,че не бил особено надежден.Аз лично не съм работил с него и не мога да кажа в какво се изразява проблема.
Съдейки по цената на този ТУК и този на ELNEC явно има разлика.Очаквам вашето мнение. |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 17:49 Заглавие: |
|
|
Не знам дали Любо Караиванов от Сопот, не може да предложи нещо.
Божилов вероятно знае. Почти комший са
Моя го купувах от там преди време, но не беше скоро... |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 20:03 Заглавие: |
|
|
Тоя от програматори.бг не го препоръчвам. Един колега си купи такъв и не иска да чете 24-ки. Връща го на инж.Еди Койси, оня го "поправи" и пак не ги чете. Проблема е, че платката е опроводена супер некадърно - всички писти са еднакво тънки - маса, захранване, сигнални - всички! И като казвам тънки, значи тънки. За да няма мостове, понеже е едностранна, има писти, които сигурно са дълги над 40см. и си правят бая големи обиколки по платката. _________________ Жица, на която не виждам двата края, не я пипам! |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 20:14 Заглавие: |
|
|
| Не съм виждал BG- варианта на този програматор, но това което имам аз, е с двустранно "опроводяване" и е безотказен. Вероятно е точно копие на ЕЛНЕК-а. Само, че е с един 8- краков цокъл... |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 9:52 Заглавие: |
|
|
Купих си такъв програматор преди 8 години от един човек от Пловдив. Има си проблеми защото по схема е със шотки диоди а те слагат 1N4148 . 5 пъти са по-евтини. Не чете и пише хубаво SPI флашове.
На мен почна да ми прави проблеми преди година(най-вероятно проходен отвор) . Обадих се на моя познат , обаче той заминал за Англия. Струват ми се много 70 лв.. Седнах разработих си платка направих си програматор. Сложил съм шотки диоди. Пише и чете идеално. направил съм повече бройки и скоро ще ги дам на магазин да ги продава. Ако някой има интерес да ми пише. Ще се разберем. Не знам дали пиша в правилния раздел , но все пак не смятям да комерсиализирам историята във форума. _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
gsimania Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 25, 2009 13:12 Заглавие: |
|
|
| Специално за 24xxxx 93xxxx кой е по-добър между Seeprog и Willem? |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2009 19:49 Заглавие: |
|
|
Не знам как да ти обясна по-прегледно , и не знам къде живееш . Представи си че живееш в Пловдив и трябва да стигнеш до морето . Имаш Камаз , и Мерцедес. Камаза може да те превози с цялата холова гарнитура до морето -силно тръскайки . Мерцедеса с една мацка само . В смисъл с камаза винаги ще мислиш дали не си се разсеял и не си сложил 24CXX обратно . Това е бегъл пример само . А какво ще правим с 24C1024 примерно.  _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
|