| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 04, 2009 5:41 Заглавие: Въпрос за два Интернета |
|
|
Не съм сигурен дали формулирам правилно въпроса, но ето го: интересува ме, ако имам интернет по два канала, да го наречем така - с други думи получавам два интернета- с различни IP и както си му е реда - та може ли, има ли начин тия две конекции да се използват по начин, увеличаващ скоростта? Дано съм обяснил правилно идеята си. Ако някой има желание да помогне, но се затруднява в разбирането на въпроса ми, да пита за подробности. Благодаря предварително. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 04, 2009 7:12 Заглавие: |
|
|
load balancing ?  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 04, 2009 7:21 Заглавие: |
|
|
Практически как може да се реализира? Май само с някой комп с Linux? Няма ли някой модел рутери с които да се постига това? Търся и аз инфо, ама май не намирам засега - поне не такова, че да мога да вникна по- съществено...  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 05, 2009 1:08 Заглавие: |
|
|
Както е написал колегата ststefanov с някои Linksys и dd-wrt:)
Ако не с Linux е ясно и маркиране на пакетите ...
Но аз искам да попитам какви са скоростите на съответните доставчици ?(down/Up) И единствено повишаване на скороста ли се търси? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 05, 2009 8:25 Заглавие: |
|
|
Всъщност доставчика е един и същ, а скоростите са в зависимост от таксата за договора - може да е 8 Mb-Down/0.5 Mb-Up - а може и 5 на 0.1 - всъщност аз точно увеличаване на скоростта търся. Четох по въпроса из наши сайтове, но май стигнах до извода, че единственото, което може да се постигне е ако по единия канал за момента скоростта е по- ниска устройството автоматично да прехвърли заявката по другия, който да речем ще работи по- бързо, но скоростта няма да надвиши това което си е като максимум - т.е. не става двойно по- висока скорост. Поне аз това разбрах. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 13:53 Заглавие: |
|
|
| Вчера видях на една мрежова с интелски чипсет, че от настройките на драйвера и могат да се комбинират и под windows две и повече да работят едновременно с цел по-висока скорост, но трябва и двете да са с чипсет на интел. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 14:31 Заглавие: |
|
|
Я се договори с провайдера за колко пари ще ти пусне това, което искаш. Моят например стандартно пуска 10:1, но има и нерекламирана симетрична тарифа. 10/1 или 5/5 Mbit за едни и същи пари е при мен. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 16:40 Заглавие: |
|
|
Провайдера е кабелната телевизия, нещо ме съмнява да постигна договорка с тях  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 17:08 Заглавие: |
|
|
| За да има файда ти трябват 2 модема. |
|