| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
begemot1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 8:41 Заглавие: Продавам телевизор за 15 лв |
|
|
samsung ck528z -- 15.00лв
с ориг. дистанциони
Последната промяна е направена от begemot1 на Чет Сеп 16, 2010 22:04; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 10:34 Заглавие: Re: 2 телевизора за 100 лв |
|
|
| begemot1 написа: | | малко цветовете са не естествени-кондензатори за смяна.сонито има интересен проблем -като работи на 2ч се изключва сам трябва да се включи пак |
И по какво разбра че са кондензатори?А не е маска или кинескоп?
Или може би си поредното селско тарикатче,което е тръгнало да продава краставици на краставичари с типичните лафове "малка му е повредата","сигурно е от бишончето/копчето/някоя хлабава спойка".
Държа да ми отговориш достатъчно точно и ясно.В противен случай темата отива в небитието.Участието ти в този форум-също.
Правилата за пускане на обяви мисля че са достатъчно красноречиви относно всякакви опити за измамни предложения и търсене на шарани да клъвнат.
Слушам.Целият съм в слух-чак ейтакае съм наострил уши-->  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
begemot1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 11:05 Заглавие: |
|
|
ок.телевизорите са мой стари.неползвани от около година.
когато ги закарах за последно на ремонт - така ми казаха от сервиза в София - Младост 1.
това другото което сте написал - нищо не ми говори.не съм техник .
купих си lcd, тези само събират прах.
за селския тарикат ,няма да коментирам.....
п.п. за ремонта на двата ми искаха над 100 лв,което обезмисля ремонта.ако се сетя друго ще го допълня. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 11:39 Заглавие: |
|
|
А така-дойдохме си на думата.
| Цитат: | | така ми казаха от сервиза |
"Така ти казаха" е едно,а дали проблема е наистина това е нещо съвсем друго.Когато не си сигурен в нещо-не го пишеш.Още повече че самия ти не си техник.
Още повече че щом
| Цитат: | | за ремонта на двата ми искаха над 100 лв |
само да те светна че един кондензатор струва стотинки,а за посочените суми плюс труд вероятно ще трябва да се сменят всички кондензатори в телевизора и пак ще останат пари.Това вероятно и ти го знаеш,но както и да е.
| Цитат: | | за селския тарикат |
"Селския тарикат" е една порода хора,която идва тук смятайки че хората тук пасат трева с типичните лафове "то му е нещо мъничка повредата","сигурно се е отпоила някоя жичка" и т.н. и чака да клъвне някой.
И е хубаво когато се пръкне индивид от тая порода,да го наричаме с точните имена.Никъде не съм казал че си такъв-мисля че бях достатъчно точен и ясен казвайки "може би".
Интересно че си си поиграл и достатъчно много снимки на телевизорите да направиш-отзад,отпред,етикетчета,емблемки.Но някакси ми е странно защо всичките са все в спряно състояние-толкова ли е сложно да ручнеш копчето
Да им видим тая картина дето е с кусури... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
begemot1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 11:54 Заглавие: |
|
|
Стана малко като чат ама ......
1. регистриран 17 септември 2008 - 5 мнения до сега _3 в тази тема
предимно чета защото ми е интересно!- не да продавам краставици!
2. телевизорите където са няма ток.снимките са правени сутринта набързо преди работа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 12:07 Заглавие: |
|
|
Ами хубаво-намери начин да ги снимаш.Най-малкото което е темата ще стане доста по-ясна.Както и какво продаваш.Щото сега е "заяк в чувал".А и ако се види че проблемите не са до кинескоп(доколко е възможно да се гадае по снимка отделен въпрос но все пак) то и вероятността да ги продадеш така ще стане по-голяма.
И без това цената,която им искаш не е малка (лично мнение с което не ангажирам никой) така че... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
begemot1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2010 22:06 Заглавие: |
|
|
| продаден |
|