| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nexus Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 16:40 Заглавие: Сервизно описание за Радио телефон Panasonic kx-tg8120 |
|
|
Здравейте... издирвам СЕРВИЗНО описание за Panasonic kx-tg8120fx - домашен радио телефон или поне описание на процедурата за нулиране на PIN-a и потребителските настройки... в файлобменника има описание на kx-tg7120, но нещата не са същите ... 10х предварително ако някой успее да ми помогне ... _________________ I'm on the highway to hell
No stop signs, speed limit
Nobody's gonna slow me down
Nobody's gonna mess me round
Последната промяна е направена от Nexus на Сря Юли 08, 2009 9:11; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 16:57 Заглавие: |
|
|
Това какво беше-телевизор,магнет,телефон,самолет или совалка. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 16:59 Заглавие: |
|
|
Запознай се с правилата на форума и си коригирай темата и сигнатурата  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
|
|
 |
Nexus Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 08, 2009 9:07 Заглавие: |
|
|
Това е радио телефон, безжичен телефон и пр. ... по сигнатурата си личи ... и ако го имаше някъде из нета да съм го намерил,( по-точно има го но срещу 20 $) и нямаше да пускам тема тук. И както съм написал трябва ми сервизно описание ( service manual ) a не потребителско ( user или owner manual ) - такова вече съм си намерил и то на разбираем английски..... _________________ I'm on the highway to hell
No stop signs, speed limit
Nobody's gonna slow me down
Nobody's gonna mess me round |
|
|
 |
Nexus Нов потребител

|
|
|