| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Leeroy Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 10, 2009 15:29 Заглавие: Малко помощ |
|
|
Здравейте ! Значи имам малко затруднение, дадоха ми задание по практика , но не мога да намера никаква информациа за него а пропуснах много часове в училище (по здравословни причини)
Заданието е : "Трифазно захранване на луминисцентни лампи управлявани с контактор"
Нужни са ми : Теоретична постановка.Технологичен ред на изпълнение.Представяне на таблица,графика на получените резултати.Извод и заключение.
Благодаря ! Всяка помощ няма да е излишна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 10, 2009 15:51 Заглавие: |
|
|
Нещо друго да искаш?  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 10, 2009 16:33 Заглавие: |
|
|
може направо диплома да му дадеш _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 10, 2009 16:46 Заглавие: |
|
|
Ще му дам аз една диплома...знаш ква убава диплома ще му дам-чамова неокастрена,че по-боли.
Да видиш колко бърже ще седне над учебниците.И само като срещне нещо конкретно трудности и неясноти ще пита.Че то вече аман от готованци.Готованец до готованец...и връз готованеца пак готованец. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|