| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 10, 2009 16:10 Заглавие: Аналог на ТВ Тунер ТАЕМ G084D (PLL) |
|
|
Тунерът е от тв NEO ., а въпроса ми е има ли аналог и от къде мога да поръчам оригинала или аналога ако има такъв?
П.С.Извинявам се на модераторите в бързината не съм превключил клавиатурата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 10, 2009 16:14 Заглавие: |
|
|
Е убаво де толкова ли е сложно да беше благоволил както ти казах вече в другата тема да прочетеш правилата
Аман от хора дето трябва да им се вадят думите с ченгел....
Как да ти го напиша по-просто и разбираемо-
Напиши шибаното шаси кое е
Така става ли
Баси и мъката.
Аман,аман и пак аман от хора дето искат да им се помогне но самите те се са си мръднали пръста да си помогнат сами...поне мъничко... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 10, 2009 16:25 Заглавие: |
|
|
ако не бъркам нещо,този тунер съм го срещал в 11AK30A11 _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 10, 2009 16:39 Заглавие: |
|
|
Хич и не бъркаш,Иване.И аз знам че най-вероятно е от там,и табличка мога да му дам-най-малкото щото снощи я дъвкахме с един колега от Гоце Делчев тая тема за същия тунер...Ама що да му я дам,като той не ще да благоволи да напише шасито...нито пък състава,ако го не знае кое е...че даже и модела не е дал...
Все пак не сме гадатели. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 11, 2009 11:55 Заглавие: |
|
|
Извинявам се че разбудих такива яростни постове от страна на модератора за което св и извинявам но просто телевизора не беше пред очите ми .. просто имах въпрос зададен от познат и тъй като не знаех отговора реших да го задам и тук понеже мисля че форума е точно за това ..
Благодаря за табличката @Bojilov и се извинявам за неправилно задената тема .. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 11, 2009 13:10 Заглавие: |
|
|
Въобще не са яростни -просто когато се пита трябва да се дават достатъчно много подробности.Щото за всеки конкретен телевизор отговора е различен.
Има телевизори в които като се побарне тук и там в сервизен режим или из паметта е възможно телевизора да работи с различни тунери.Шаси 11AK30 е точно такова.
Само че доколкото се сещам въпросния тунер се срещаше и в шасита на DAEWOO в които няма въобще начини за превключване на типа тунер с който ще работи телевизора.
Просто за да се получи правилен отговор трябва и въпроса да е зададен парвилно.Иначе не става.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|