| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 19:09 Заглавие: |
|
|
| Mario-G този адаптор дето си дал е с променливо на изхода ,най добре е да си вземе някой стабилизиран ,в Комет и МТ1 има много модели и не са скъпи ! И да внимава за поляритета на жака ,да не е обратен ,че то май е не по малко важно ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
|
|
 |
ngageclipsss Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 9:38 Заглавие: |
|
|
| Mario-G написа: | | http://www.tpetrov.com/search.php?prod=ADAPTOR+1A%2F24VAC |
Мисля да поръчам това мерси пич!!!
Т.е този е по-добрия вариант :
http://www.tpetrov.com/search.php?prod=ADAPTOR+1A%2F24VDC+SW ...И ако можеш да ми кажеш каква е разликата ще е перфектно!Аз видях че единия е 1А а другия 0.5 А  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 11:17 Заглавие: |
|
|
А изясни ли си какво напрежение трябва да излиза от адаптера: променливо или постоянно?!? AC or DC. Тока ти е най-малката грижа. Щото от това което си постнал - | Цитат: | TECHNICAL SPECIFICATION
• Supply 24V ±10% 200mA
• Power consumption max 5W | не става ясно. Може би променливо, но аз не съм сигурен. |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 11:22 Заглавие: |
|
|
| Този втория е стабилизиран т.е. гаранция е - 24V ±5%, а за другия трябва и изправител, ако устройството се захранва с постоянно напрежение. |
|
|
 |

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 12:45 Заглавие: |
|
|
ngageclipsss,запознай се с правилника на форума.Почна да ми писва да вървя след тебе и да събирам постове плеснати един след друг,да чистя цитирани цели постове и т.н.Така да усещаш че някой върви след тебе?И че на тоя някой почва да му писва
И си намери някакво по-"нормално" място на което да качваш нещата... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 13:55 Заглавие: |
|
|
Ясно, слагай някакъв адаптер за 24В постоянно напрежение и стига сме пълнили форума с глупости, Божиле - катанеца.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 16:21 Заглавие: |
|
|
така зарядно намерихме идваме на следващото ниво, инсталация и настройка на устройството. Няма да ви занимавам да ми обеснявате как да го направя, а искам да попитам някои може ли да се нагърби с тази задача, да дойде да инсталира и конфугурира устройството спрямо нуждите ни. Съответно ще бъде заплатено от наша страна. Търся човек, който има достатъчно познания на схеми и т.н за да не се налага да не техническо лице да се опитва да прави настройки (все пак цената на машинката е четирицифрена ≈ 1500лв).
Може да ми пишете лични Става въпрос за София
Мерси за вниманието.
п.с
Bojilov, прочетох правилата и вече ги спазвам 
Последната промяна е направена от ngageclipsss на Пет Юли 17, 2009 16:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 21:25 Заглавие: |
|
|
Писах ти на лични! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|