| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 15:50 Заглавие: Велико търново 84 искри потенциометъра за фокуса |
|
|
| Здравейте,тв-то дойде с изкрящ потенциометър за фокуса,беше с откачено краче.След доста труд намерих нов но изненада след смяната и новият изкри между входа и средният .Като откача фокуса от кинескопа не изкри моля за помощ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 16:03 Заглавие: |
|
|
| Значи средния някъде отива на земя (маса) и се получава висока потенциална разлика |
|
|
 |
KrasiSavov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 21:19 Заглавие: |
|
|
| Виж искроразрядника и ако е зле смяна на цокъла на кинескопа. |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 21:36 Заглавие: |
|
|
На 84-ките платката на цокъла на кинескопа дава проблеми понякога. Изчисти всички мустачета и следи от писти, които видиш по платката. С черно-белия цокъл ли е? Все още имам няколко от тях, и ако искаш цокъл (цяла платка нямам а само цокъл комплект) и си от София пиши ми на лични да се разберем къде да дойдеш да ти дам един.
Не съм съвсем сигурен, но мисля, че колеги във Ворошилов някога са имали подобен проблем и от каскада. Това последното обаче не е личен опит а само далечни спомени.
И още нещо - да не би кинескопа да връща напрежение? Това никак не е често явление, но се е случвало. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 21:47 Заглавие: |
|
|
| Jet написа: | | и ако си от София |
То си пише откъде е
| Цитат: | Местожителство: Asenovgrad
|
То колко ли са работи да се проверят-цокъл,каскада,кинескоп... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 10:12 Заглавие: |
|
|
| Колеги най вероятно е каскадата но клиента не дава пари .Благодаря за съветите ,Закривам темата |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 10:19 Заглавие: |
|
|
| ICO написа: | | най вероятно е каскадата но клиента не дава пари |
Баф тоо клиент,тя понеже една каскада струва милиони... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|