| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gacony Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 8:38 Заглавие: Eaglemaster 1600 |
|
|
Здравейте! Моля Ви да ми помогнете да реша следния проблем. На колата си имам вградена аларма Eaglemaster 1600. Преди година време едното ми дистанционно изгуби комуникация с алармата. Преди няколко дни се случи и с второто. Отидох при техник, който ми поиска книжка за алармата, каквато нямам. Според него се е изгубил кода. Бихте ли ме посъветвали как да реша проблема.
Благодаря Ви предварително!
Хубав ден! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 9:14 Заглавие: |
|
|
Ако беше пуснал една търсачка щеше да попаднеш на обучение на дистанционни? _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 10:16 Заглавие: |
|
|
В допълнение на писаното в посочената тема:
За да е успешно обучението на двете ДУ трябва непосредствено след натискането на кой да е бутон на първото обучавано дистанционно да се натисне произволен бутон на другото ДУ, а не да се повтаря цялата процедура по обучението, защото при всяко активиране на learning mode се забърсват предишните обучени дистационни. _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
Gacony Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 11:51 Заглавие: |
|
|
Благодаря за съветите. Ще пробвам още днес!
Нещо което пропуснах да спомена е, че ми светят светодиодите при натискане бутоните на дистанционното. И още нещо: Колата не ми палеше докато не бе свалена алармата.
Благодаря!
Хубав ден! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 12:38 Заглавие: |
|
|
Колата не е палела щото контакта ти е бил през алармата най-вероятно  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Gacony Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 13:04 Заглавие: |
|
|
Вероятно е така. Когато първото ми дистанционно спря да отключва и заключва вратите ми се струва, че колата ми палеше, но не съм сигурен. Мина доста време от тогава......
Благодаря за отговора! |
|
|
 |
|