|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 19:27 Заглавие: |
|
|
Два модема са. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 23:28 Заглавие: |
|
|
Ти пробва ли да си питаш доставчика? Стига да искат могат да ти пуснат максимума, който предлага технологията, ограничено в рамките на конкретното трасе.
Хардуер за събиране на интернета струва хиляди. В същност какво (като трафик) искаш и каква е технологията? Други провайдери? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 18, 2009 7:30 Заглавие: |
|
|
Просто имам две конекции и исках да видя какво може да се направи, за да се изстиска максимума от тях. Понеже един торент да почна да свалям и сайтовете почват да се движат като на забавен каданс. Иначе съм си изградил една малка домашна мрежа, но определено нямам идея, а и не ми се прокарват още кабели - ако за да избегна забавянето ще трябва , примерно, да пускам към компютъра, който не тегли нещо - да му пускам нет по другата конекция. Идеята ми беше с някакво устройство (рутер) да се постигне по- висока скорост, особено на ъплоуд, който е доста нисък. Не съм говорил с провайдъра, понеже имам информация, че не посрещат добре такива "нетрадиционни" искания. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Юли 18, 2009 8:35 Заглавие: |
|
|
Правил съм го но не е точно това което се очаква с 2 бтк та.Страниците е най големия проблем после А това като теглиш може да се разсдели п2п на единия модем а останалото на другия.Или се прави правило п2п ъплоада да се ограничи, QOS примерно 80ти порт да е 1приоритет, а п2п да са 7-8 ми и така страничките доста по-добре цъкат Освен това и модема като се сложи на bridge а рутер да ти опрая пппое сесията се облекчава модема малко от малко а на него рама му все не стига. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|