Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

АВТО проект

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Penev29
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 18, 2009 13:04    Заглавие: АВТО проект Отговорете с цитат

Здравейте, нов съм и ако бъркам мястото на темата моля за извинение !
Та към темата ми : Така да се каже "разработвам" един мултимедеен проект в автомобила си . Значи налични са : Монитор който е с поставка за тавана, DVD плейар с 5" Тач Скрийн монитор, падащ панел. Целта е да инсталирам плейър под седалката , но панела с управлението и 5" монитор да са на десният сенник и допълнително да извадя картина и на монитора който е на тавана за пасажерите отзад. Първият ми въпрос е : Мога ли да разделя панела от основното тяло и как ? Ще има ли проблеми с дистанционното управление, смущения при картината и др. Вторият ми въпрос е : Как да свържа монитора който е на тавана към DVD -то. От монитора излиза един кабел доста дебел с накрайник ЖАК, а плейъра с много изходящи чинчове.
Надявам се, че съм направил точно обяснение ! Ако не съм се изразил правилно моля простете, но ще бъда безкрайно Благодарен за Вашите мнения.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RM
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 18, 2009 13:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Отпиши проекта ... след 5-тата странаица чесане на копчета ще го разбереш
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Penev29
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 18, 2009 13:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря RM ! Много ми " помогна " ?! Само че аз като се захвана да правя нещо не се отказвам лесно докато не видя крайният резултат.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 18, 2009 14:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Penev29 написа:
....Само че аз като се захвана да правя нещо не се отказвам .....

Чудесно, само че от това което си дал в темата си едва ли на някой може да му стане нещо ясно за да даде конкретен съвет.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Penev29
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 18, 2009 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Кое от всичко написано не е ясно ? Ако някой желае да помогне да попита, ще се опитам да обясня по подробно. Мога и да му изпратя снимки.
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Съб Юли 18, 2009 15:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Модел,марка на всяко едно от у-вата?Няма да е зле да има снимка Smile .До колкото разбрах искаш да си остане панела с тъч скриина на таблото, а плеара да е под седалката като се върже и още един монитор?Ако е така виж на плеара трябва да имаш изход Видео (Video Out).Най вероятно е на чинч.От там с кабел(задължително добре екраниран) си пускаш към 2 рия монитор сигнала. За разделянето е възможно но никой освен ако не го е правил неможе да ти гарантира, че няма да има смущения.Попринцип ако не направи кадърно и по всички изисквания не би трябвало да имаш проблеми.Но гаранция та ти отпада при всички случай ще се запоява "под капака"..
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Юли 18, 2009 19:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Я за начало си оправи заглавието.

Като лична препоръка - не се занимавай с глупости. Това някакво луксозно такси ли ще бъде? Или автомобил за превоз на мутреси?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети