Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ЗДРАВЕИТЕ CD TO MP3
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
more
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 13, 2005 1:33    Заглавие: мерси Отговорете с цитат

имам пайнер златна серия с 3х4волтови изходи които е диск и досега не ми е праско4ил нито веднаж усилен на мах не дава изкривявания не мисля 4е 6те си взема за 300 лв мп3 от такав клас та за това се интересувам как то4но става номера ако може някои от по разбира6тите да даде савет.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Мар 13, 2005 8:38    Заглавие: Отговорете с цитат

more, кой те излъга че става за 100лв? защо искаш да разваляш такъв плеър? че само чипа за mp3 декодера в бг ако го намериш ще е 100лв. да не говорим за divx и т. н. Very Happy . отделно сигурно трябва да се пише програма.
купи си едн TCM за 130лв. и не ни занимавай с глупости.
aaleks
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 23:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Това ми се вижда по готино, и не е задължително да имаш CD
http://www.vali.bg/article_content.php?group=214&article=3663
А за неуките като мен, продават и една "джаджа" коята се захранва от запалката и с жака от тази джаджа се взима сигнал от горния плеар и го излъчва на УКВ разбира се стерио, струва 58 лв. май с ДДС.
Или касетка която се пъха в касетофона и отнея излиза жак който взима сигнала и го предава на главата на касетофона и струва 22лв.
Пей сърце, поне за мен ме устройва, няма прескачения, няма дискове само флаш памет - супер.
А за Вас като специалисти Ви стига само плеара. Smile
zenon
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 17, 2005 7:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Всички CD са еднакви като механика и оптика. Там нещата са стндартизирани. Проблема започва след това. Дали изхода от CD е само аудио или има и ID.
Друг проблем - ако въпросната маркова машина е по стар модел и не е изрично споменато ще се окаже че не може да плйва записани CD. А не е ли мерак за RW.

Е там вече работата стана трудна. Ако си мъчиш CD може и да ослепее бързо. Старите модели имат този кусур. Носиш го в сервиза и там врътват тока на лазерчето. Честито - пари в брой и след време на боклука.

Съвет ако ще свириш MP3 , значи не ти трябва маняшко качество и тогава си купи една тарамбука Panasonic за скромните 300лв. с цифров тунер , дек ,CD , пилно дистанционно и две колони , която плейва всички дискове CD R/RW MP3 и има изход за видео!!! Какво му плащаш!
Върнете се в началото
sigkill
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 19, 2005 20:20    Заглавие: Отговорете с цитат

ЗЕНОН Smile
"Всички CD са еднакви като механика и оптика."
те и всички автомобилни двигатели са еднакви .. бутала ,свещи ...
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 20, 2005 10:57    Заглавие: Отговорете с цитат

sigkill написа:
ЗЕНОН Smile
"Всички CD са еднакви като механика и оптика."
те и всички автомобилни двигатели са еднакви .. бутала ,свещи ...

Да съгласен съм, но бензините са стандартизирани ... и записа в/у CD носителя също. Това имах в предвид. Едва ли е нижно да коментираме различните начини на фокусиране (впръскване не горивот), или за следене на пътечката (ъгъла на изпреварване) - при CD това е заложено в конструкцията и за разлика от колите не може да се регулира - регулира го процесор чиито настройки не можем да пипаме. Слагаме тестов диск с елиптична пътечка и можем да следим кинтролните параметри.... и следва RTFM..
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети