| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 21, 2009 13:13 Заглавие: |
|
|
| Само не разжбрах как ще определят размера на облагаемия доход... Имам сайт и какво? Имам и фирма в чужбина, която си плаща данъците в чужбина, независимо от източника на дохода. И какво стана със споразуменията за избягване на двойното данъчно облагане? |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 21, 2009 14:45 Заглавие: |
|
|
Че как, нали нови гладни въшки дойдоха на власт, сега докато се наядат... , хазната трябва да се пълниииии....... |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 21, 2009 17:00 Заглавие: |
|
|
Мдаа и аз вчера като го четох доста се смях
Явно искат да следят всеки един домейн ... а незнам какво ще правят тези блогъри, които ползват безплатен блог  |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 21, 2009 20:54 Заглавие: |
|
|
В тази тема виждам повече логика и по-малко емоции. _________________ -= All our life, we are beta testers =- |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 21, 2009 21:32 Заглавие: |
|
|
Каква логика? Тя логиката е ясна': "Пари нема, действайте!"
Ама като сме се хванали с логиката, има разни неща като "облагаем доход", които трябва отнякъде да изровят. Защото с тези мъгляви дефиниции като "трудова дейност", утре ще почнат да спират хората по улиците, които карат колела и да им начисляват данъци за трудова дейност: "Къде живееш? Аха: 10 километра по N калории, равнява се на пренесени 100 тухли. За което на общ работник трябва
1 час. Значи 1/8 от надника на работника, умножено по y% прави Z лева." Айде стига тъпизми! Чиновнически изцепки! При това на некадърници! Докато не ми покажат от кого, за какво и колко съм получил, аз казвам, че това е само РАЗХОД от дейност с идеални цели и ще намеря поне 20 начина да намаля и онези данъци, които им плащам! Ама може и да е залагане на новаторски идеи: утре се оказва, че това е всъщност техническо поддържане на медия и айде всички свободни блогъри-по регионалните занаятчийски камари! Членски внос, изпити за калфи и майстори! Парички! Парички! Ха-ха! "Майстор Генчо-блогър!" |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 22, 2009 16:34 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Че как, нали нови гладни въшки дойдоха на власт, сега докато се наядат... , хазната трябва да се пълниииии....... |
Пампоров те още не са влезнали във власта и това вероятно са последните напъни на старата власт  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 22, 2009 16:57 Заглавие: |
|
|
| Стара нова, все тая, аз съм черноглед по отношение на властимащите, които и да са. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 22, 2009 17:01 Заглавие: |
|
|
Нали знаеш приказката-Преоблякъл се Илия... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 7:44 Заглавие: |
|
|
Божилов дано пък да не е така. Аз много залагам на Борисов и все ми се таи надежда че може да мръднем малко нагоре или пък поне да спрем да падаме надолу  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|