| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 20, 2009 19:40 Заглавие: |
|
|
Тази флашка не може да се ремонтира, единственото което може да се направи е да се свалят данните от нея. Ако смяташ че си заслужават да си платиш за това. Цялата серия в Метро е с фабричен дефект на паметта и за това са толкова евтини единственното което ти остава е да сменяш докато попаднеш на читава. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 22, 2009 21:42 Заглавие: |
|
|
| Аз така си опуках 2 флашки.Едната imation 8 Гб - сам си опуках като обърнах захранването на порта от недоглеждане.Другата Kodak 8Гб от Метро от какво опука не разбрах - започна да загрява и до там. |
|
|
 |
stoianivanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 10:58 Заглавие: |
|
|
НЕ КУПУВАМ ОТ МЕТРО нищо, имал съм толкова разправии с боклуците им, че вече даже не ходя там да гледам.
Но колегата да отиде с фактурата и да иска смяна, да извика там началника, защото те са едни мърди, да им каже, че ако не я подменят ще сезира комисията за защита на потребителите, има ефект така направих за една елкана и ми я сменяха докато накрая ми дадоха друг модел. Въпросът е че ще получи пак същия боклук, и така до края на света......, както се пееше в една песен. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 13:12 Заглавие: |
|
|
| Огледай я за механични дефекти. Да не си я натиснал някъде. Така опуках една "Кингстон мини" 4 GB. Още в началото ми се стори малко мека пластмасата й-все пак става дума за памет с дебелина 3-4 mm. Накрая я видях, че е прегъната( през средата на чипа, се оказа, като я отворих). Чипът беше на две, много ясно. |
|
|
 |
remote Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 15:09 Заглавие: |
|
|
Това не е истина...
Първо искам да благодаря на всички,които изказаха мнение
След 2-3 дена лутане по различни компютри и все едно и също-никаде не показва,че въобще съм включил нещо,днес стигнах и до МЕТРО. Там включиха флашката и тя ТРЪГНА - все едно сега си я извадил от кутията,работи без грешка Въпреки многото нерви,които изхабих покрай това неприятно приживяване,съм доволен че всички снимки са отново на лаптопа ми Немога да си обяня как може да се получи такова нещо,но важното е че работи..  |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 15:17 Заглавие: |
|
|
| Студена спойка, както ти написаха горе. Очаквай скоро пак да откаже. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 20:08 Заглавие: |
|
|
Имал си късмет, за което те поздравявам . Въпросната флашка, след като си извадиш всички снимки и инфо от нея я усучи леко с ръце и пробвай пак да я включиш... после кажи какво е станало И ОТКЪДЕ СИ.
За мен специално няма по- хубаво нещо от усмивката на отчаял се вече клиент... Тогава разбираш защо взимаш парите на хората.
П.П. Въх, издънка... сега го видях, благодаря RC _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости...
Последната промяна е направена от bobykafe на Чет Юли 23, 2009 20:14; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 2:23 Заглавие: |
|
|
Ще спре  |
|
|
 |
remote Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 11:31 Заглавие: |
|
|
Ако иска нека спира,важното е,че си извадих снимките Сега колкото издаржи толкорпосле в кофат и готово  |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 12:34 Заглавие: |
|
|
Да но следващия път като купуваш не залагай на неизвестни марки.
За предпочитане е да са Kingston и Apacer. |
|
|
 |
|