| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lal70 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 16:51 Заглавие: Помощ за код на касетофон |
|
|
| Здравейте колеги,тия дни си взех една астричка,но немога да си пусна касетофона .Явно трябва да въведа код.Модела е Blaupunkt CAR 300,номера е GM030M23041638.Ако някой може да помогне,ще съм му много благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 16:55 Заглавие: |
|
|
Бреййй... А тази Astra няма ли си книжки в които да пише всичко?
Ако не иди в някои сервиз ще ти помогнат ... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 17:07 Заглавие: |
|
|
И по какво сме "колеги"-по писане във форум ли или по ядене и пиене на маса?Винаги ми става странно,като дойдат хора,дето е видимо че не знаят откъде накъде върви тока и от коя страна се хваща поялника и тръгнат с това обръщение "здравейте колеги"....
Много често нещо взе да ги пазаруваш тия касетофончета...Преди беше Grundig,сега Blaupunkt...Нещо взе да ти става навик...А пазаруването така случайно да не става по малките часове на нощта
Обърни се към близкия сервиз-там ще ти кажат кода... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Съб Юли 25, 2009 5:12; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 20:48 Заглавие: |
|
|
| Намери си калкулатор за код от серийния номер. И СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ТИЯ БИНОВЕ.... омръзна ми да разпоявам памети. |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 22:21 Заглавие: |
|
|
Истина... Глупости на търкалета.
CAR300 се смята с калкулатора за блаупункт. Онзи дето го има навсякъде в нета от преди 5 години. Сменяше се продуктовия номер на някакъв си, ама ми е минало и бешело.
Се тая. Помогнете на момчето. Сега, за 10 лева, на маймуни ще се направите и незнам къде си ще го разкарвате. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 22:30 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Се тая. Помогнете на момчето. Сега, за 10 лева, на маймуни ще се направите и незнам къде си ще го разкарвате. |
Ало кмете,айде ако обичаш да мирясаш-гледам че тая вечер си особено в настроение да кендзаш из форума.Или високоалкохолните напитки са ти дошли вповече.И ако обичаш да не ми викаш маймуна  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 23:17 Заглавие: |
|
|
Алкохол за последно съм пил в обем повече от 20 милилитра преди повече от 5 години. А 20, преди месец на пенсионирането на една колежка.
Просто съм в добро настроение. Да съм точен, винаги съм в добро настроение.
Извинявам се за асоциацията която си си създал, след прочитането на моето мнение.
-----
Само споделям линк, който чрез гугъл намерих като първа позиция по думичките car 300 blaupunkt calc...
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/20012/_car%20300%20serilal%20calculator.html _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 25, 2009 2:29 Заглавие: |
|
|
Ваклине,интересно,че всеки ден се пръква по някоя тема за разкодиране,а там не съм те забелязал да участваш.Да ама сега понеже стана приказката и рече да "помогнеш"-сакън някой майстор-изедник да не съдере 10 лева от гърба на сиромасия човечец.
А ние въобще не сме опряли до 10лв.В интерес на истината през живота си съм разкодирал цифром и словом 0 (чете се "нула") касетофона.Нито пък мисля да разкодирам.Просто си има някакви морално-етични правила.Близко е до акъла за какво се слага на дадено нещо "код" и едва ли има нужда да го обяснявам.На никой колега-сервизен техник във форума не му е отказана помощ за разкодиране.Също така и на никой съфорумец,който се занимава с електроника,като хоби не му е отказано.Пък бил той и най-начинаещ любител.Но да обръщаме форума на онлайн-разкодирвачница в която да се довлича всеки от всякъде,само и единствено,когато е на зор-е нема да стане.А да забравих-и за търговски изяви.Щото така като гледам поведението на въпросния потребител за вече 2 години откак участва във форума се изчерпва само и едсинствено с тези 2 неща.
Темата я затварям.Заради това сигурно ще получа на лични поредните (дървено-)философски напъни,как тоя форум бил за взаимо-помощ и т.н.Само че кое му е "взаимно"-то на подобен тип поведение-иди че разбери. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|