|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2009 20:08 Заглавие: |
|
|
ivpav, а ако мацката се обърне "на обратно", някак си... какво да очакваме?!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gsimania Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2009 18:03 Заглавие: |
|
|
много си забавен.......... |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 12:36 Заглавие: |
|
|
Съжалявам ако сравнението което съм направил е било повече забавно отколкото полезно. Понеже ползвам и двата програматора исках да дам мнение. Всъшност Уилема го ползвам вече само за програмиране на PIC микроконтролери. Работи идеално със WinPic800 програмира ги даже на платката ако няма големи капацитети или товари по портовете. Така за сега спестявам парите които трябва да дам за ICD2. Аз по-принцип работя с Atmel за това го ползвам рядко за това. От време на време програмирам също и някой биос на някой направил се на "специалист" приятел . Длъжен съм да кажа, че няма проблем с програмиратнето на 24XXX ,за разлика от понипрога примерно. 93XXX също ги програмира без проблем.
SEEPROG всъшност е по-лесен за употреба и при него грешки и субективни фактори няма. Дължина на принтерен кабел . мръднало захранване , версия на софтуер. Просто си работи ,пише и чете каквото му подадеш на 8 крака.
Всъщност двата програматора могат да се сравняват само в областа на тези два вида памети. Там им са пресечните точки. А за тях аз си използвам SEEPROG. _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
gsimania Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 16:09 Заглавие: |
|
|
| Това вече е отговор.Благодаря:) |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 16:48 Заглавие: |
|
|
Сложна полемика се развихря.
Да ти продам моя SeePROG? На десетина години е. Всичко чете и пише. Минали са му хиляди чипове. Зелена платка, качествени компоненти. Т'ва за Шотки диодите ще го подминем.
Предложи цена. Има и голям червен светодиод на него. Цепи мрака. Ще ти го дам с интерфейсен кабел бонус!
На гърба на платката гордо се мъдри надпис:
(Ц) 1999, Berty_x
Original ELNEC
Шаблонът на този Оригинал още би следвало да се мота в Микрон 20. Ако ти хареса как бачка, може да си поръчаш още платки. Ако не те застрелят де, че там съм им любимец. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|