| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tigriza Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 7:45 Заглавие: Тв CRT в камион? |
|
|
| Здравейте, може ли да ми каже някой как да захраня тв CRОWN-SRT в камион 12-24V ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 7:56 Заглавие: Re: Тв CRT в камион? |
|
|
| tigriza написа: | | как да захраня |
Пробвай с лъжицата... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tigriza Нов потребител

|
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 30, 2009 9:48 Заглавие: |
|
|
И по какво разбра че "не знам"?
| Цитат: | | Така , че моля те по добре си мълчи отколкото да се правиш на интересен. |
Дали ще си мълча или не си е лично моя работа.
Питането ти е идиотско и си получил съвсем подобаващ за подобно питане отговор.Освен казаното от Филипов-въпросния телевизор си има модел,захранващо напрежение(което не е задължително непременно да е/само/ 220V),както и консумирана мощност.Ако ги беше задал тези данни можеше да получиш и по-смислен отговор.
Само че на мене ми писна от разни хора без капчица познания,довлекли се от някъде си в този форум и решили веднага да раздават нареждания кой трябвало да мълчи и квалификации кой какво знаел...Така че ти предоставям възможността да си уточниш питането...само че в бан-листата.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|