| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Psihopata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 17:02 Заглавие: |
|
|
Аз оше я нямам можеш ли да ми я претиш [email protected] Благодаря предварително . _________________ You can -- and should -- create Art and Beauty on a computer.
Computers can -- and should -- change your life for the better. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 18:49 Заглавие: |
|
|
да не стана нахален, но аз не съм я получил още
[email protected] (не MAIL.BG ! MAGI.BG) най-добре я сложи във файлообменника да я дръпнат от там всички  |
|
|
 |
BE ON EDGE Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 19:46 Заглавие: |
|
|
| Psihopata написа: | | Аз оше я нямам можеш ли да ми я претиш [email protected] Благодаря предварително . |
| slav4o.com написа: | да не стана нахален, но аз не съм я получил още
[email protected] (не MAIL.BG ! MAGI.BG) най-добре я сложи във файлообменника да я дръпнат от там всички |
Пратих ви ги на посочените от вас е-майли.
П.С. А за фаилообменника съжалявам, но логването все още е проблемно за мен. От каде ли не пробвах да вляза,таман съм логнат и отдолу в форума ми излиза че съм online. А пък като пратя пост ме изхвърля и съм гост тук. Както и да е. |
|
|
 |
bazz_kikk Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 19:51 Заглавие: |
|
|
BE ON EDGE, прати ми я на [email protected], ако обичаш, аз ще я кача някъде да могат всички да я разгледат... _________________ Choose your future! CHOOSE LIFE!
I choose not 2 choose life... I chose something else... |
|
|
 |
BE ON EDGE Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 20:03 Заглавие: |
|
|
| bazz_kikk написа: | | BE ON EDGE, прати ми я на [email protected], ако обичаш, аз ще я кача някъде да могат всички да я разгледат... |
Готово, пратих я. |
|
|
 |
Psihopata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 20:21 Заглавие: |
|
|
Благодаря много вече я имам !!! _________________ You can -- and should -- create Art and Beauty on a computer.
Computers can -- and should -- change your life for the better. |
|
|
 |
bazz_kikk Нов потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 20:55 Заглавие: |
|
|
Мерси аз вече я имам 2 пъти, просто се е била забавила първия път  |
|
|
 |
Dalgia Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 1:20 Заглавие: |
|
|
Mного добра схема правена е многократно и е засрамвала по звучене
доста велики марки.Ако мога да вмъкна едно подобрение
Т1 2SB861 и T2 2SC3150 или подобни.На времето е правено с бд140 и 139
но с 2SB861 2SC3150 е по добре . 6551 и 6821 изгарят при по високи
захранващи напрежения(30-35V).Входния сигнал трябва да е 1V за пълна мощност.За по лесна настройка R5 и R6 са тримери от по 500ома като преди оживяване на схемата се нагласяват на 140 ома.На операционния усилвател м/у 7 и 4 краче кондензатор 1Mf неелектролитен по небходимост ако се чува цъкащ свук в колоните.Диодите Д1 и Д5 задължително в/у охладителите на крайните транзистори иначе след 1час пълна мощност ще ги сменяте (карйните) .За последно , тока на покой не трябва да е настроен повече от 70-80 ма т.к. при загряване се увеличава до ким 150/200ма и опаковане в ламарина не е необходимо работи си и така много добре. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 17:50 Заглавие: |
|
|
В статията пише че за над 45 вата е добре с BD139 и BD140 или със радиатори на 6551 и 6821 но при мен не загряват, да не кажа хич не загряват, въпреки че усилвам докрай
крайните транзистори на едното стапало са двата 2N3055 а на другото е един 2N3055 и един КТ8181ГМ (не са компл. двойка ама си свири и така добре) стъпалото работи на +/- 26 V с японски транзистори съм нямал честта да го пробвам, обаче ползвам само пласмасов корпус 741, нещо нямам сполучливи опити с кръглия, (се му обърквам краката, за по-ниско напрежение ли е, не знам) |
|
|
 |
|