| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RM Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 30, 2009 20:03 Заглавие: |
|
|
Къв е смисъла от цялата тая тема?И кой "нямал срам от никой"?
Някойси имал пари и си купил кола...И дай освен да го застреляме че има пари...Смърт на гадните капиталисти.На сапун!На Сатурн! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 30, 2009 21:01 Заглавие: |
|
|
Мен сякаш по ме е срам,че не мога да си позволя такъв автомобил Най-малкото,че не съм достатъчно кадърен,за да спечеля необходимите кинти,за да го имам! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 30, 2009 21:56 Заглавие: |
|
|
| Проблема ти е следния - много си учил и страдаш от добро възпитание, затова и нямаш пари. Всички мои съученици, двойкари и тройкари сега са бизнесмените, но те са "оперирани" от доброто възпитание и сега цъфтят. Както казва един от тях живеем хубаво, но бързо. Така, че щом още не сме гладували, значи сме добре. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 30, 2009 22:03 Заглавие: |
|
|
Не знам кой и защо реши,че кадрите въобще са от нашата страна. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 1:20 Заглавие: |
|
|
На мен ми е добре с ВАЗ 21013. Бих я карал докато съм жив...ако не се разпадне дотогава. Смятам, че не е нужно да ставаме роби на вещите и на парите. Може и с по-малко. Все пак животът не е само вещи и пари. Можем да бъдем по-скромни в исканията си. Нито ще умрем от това, нито ще пострада реномето ни. Някои се стремят винаги към най-новото. Но необходимо ли е да се дават грешни пари, щом като и старите вещи ни служат добре? За мен са по-важни екскурзиите, запознаването с други култури, натрупването на нови впечатления-това е огромно духовно богатство! _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 9:39 Заглавие: |
|
|
Айде ,айде ,все светци се изписаха .....кой не иска да има парички и жена му да не е звяр.По добре богат и здрав.....Едно обаче е вярно трудно изкараните пари най сладко се харчат. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 10:20 Заглавие: |
|
|
"Богатството, богатството, богатството е нищо,
но лошото е, че никога не е у мен."
Специален поздрав-
http://vbox7.com/play:a7ab3657 _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 10:55 Заглавие: |
|
|
Аз задавам въпроса колко пари, имоти, вещи са необходими, за да живеем нормално и да бъдем щастливи? Ще кажете-зависи от човека. Но като че ли колкото и да имаме, все ни се струва малко. И искаме още, още и още. А многото пари често са свързани с големи кражби или в по-почтения случай с много работа. Ако са свързани с много работа, няма ли 1ден да ги дадем обратно за лекарства и за лекари? Или пък да не живеем кой знае колко, за да им се радваме?
Можем да си спомним за св.Франциск от Асизи:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%81%D0%BA_%D0%BE%D1%82_%D0%90%D1%81%D0%B8%D0%B7%D0%B8
http://www.plevenkatolici.com/page.php?10
http://radiotaubg.eu/page.php?154 _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми!
Последната промяна е направена от vladi46 на Пет Юли 31, 2009 11:09; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
|