|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 21:31 Заглавие: |
|
|
| За тв NEO ,който са произведени в завода В.Търново само добри думи имам за ел.схема. Малко имат проблеми с кинескопите защото на повечето пише panasonic но етикета се прави лесно в наши дни.Леко мажат но това си е от цената. Засега се забелязва че имат проблеми със създаването на преходи и капацитети по шасито но това се лекува лесно с антибиотика КОРЕСИЛИН. Паметите се скапват при токов удар но на такива проблеми здраве им кажи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kiki Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 14:47 Заглавие: |
|
|
Това добре. Знам си аз BG си е BG!!! ) Но уви моя май се оказа от другите NEO дето били повече Beko. Всъщност не знам дали е уви, скоро ще разбера  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 15:02 Заглавие: |
|
|
Bamze написа:
"Засега се забелязва че имат проблеми със създаването на преходи и капацитети по шасито но това се лекува лесно с антибиотика КОРЕСИЛИН."
Какво правиш с коресилина, чистиш платката ли? А със спирт не става ли? Или не искаш да хабиш спирта за външни приложения  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:02 Заглавие: за спирта |
|
|
| То ,че не трябва да се хаби за външно -не трябва ,но по-важното е че коресилина е по добър разтворител от спирта и почиства по-добре от всичко останало по платката , а пък най силен е трихлоретана имах такъв спрей от AMP за почистване супер е само че разтваря пластмасата -то пък става и за лепене. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|