| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
liubo_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 7:08 Заглавие: LCD дисплей - подмяна |
|
|
Привет. Въпрос с малко повишена трудност, поне за мен. Подмених проблемен LCD дисплей на портативен телевизор ELITE - 7". Казаха ми че дисплеите са универсални и могат да се подменят успещно. Намерих такъв от телевизор DIVA, по принцип на вид е същия но се оказа че има някаква несъвместимост, новия свети постоянно и едва се различава образа, някой има ли идея къде още трябва да се пипне за изчистване на проблема, предполагам нещо в обслужването на дисплея. Намерих и начин да пробвам стария дисплей на Eлита на телевизор DIVA и се оказа че там той свети съвсем слабо, само на тъмно се вижда слабо образ. Иначе новия дисплей поставен на телевизора DIVA си се вижда нормално, но в задачата се иска да подкарам Елита. 
Последната промяна е направена от liubo_ на Вто Авг 04, 2009 7:11; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 7:10 Заглавие: Re: LCD дисплей - подмяна |
|
|
| liubo_ написа: | | ... Казаха ми че дисплеите са универсални и могат да се подменят успещно..... |
Намираш пак същите консултанти и им поставяш въпроса. |
|
|
 |
liubo_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 7:20 Заглавие: Re: LCD дисплей - подмяна |
|
|
| RC написа: | | Намираш пак същите консултанти и им поставяш въпроса. |
Вече го направих, човека работи в телевизионен сервиз, предложи ми да занеса телевизора при тях и веднага ще го направят да работи с новия дисплей, срещу 40 - 50 лева разбира се. А преди ми искаха с 30 лева повече отколкото е новия телевизор за да ми сменят дисплея на стария. Въпроса е към технически запознати. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 7:33 Заглавие: Re: LCD дисплей - подмяна |
|
|
| liubo_ написа: | | .... Въпроса е към технически запознати. |
Така поставен въпроса е по-скоро към канал 2001 примерно. |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 7:49 Заглавие: RE: |
|
|
| Имаш малко варианти. Или разбираш какво правиш или не. Когато не разбираш - в сервиз. Когато разбираш си го правиш сам и си поемаш ядовете. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 8:51 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз.Телевизора вече е време да посети нормален сервиз.Що ровите дето не ви е работата да се чуди човек... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|