| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 03, 2009 21:39 Заглавие: Колектор за алтернатор... |
|
|
Днес бех мноу добар с флекса, ама немското качество ме би по точки и с нокаут в реванша.
Трябва ми вал от алтернатор с колектора. Нещо москвичово би следвало да свърши работа. От опеля работата умря. Полюсите на ротора са така зверски запресовани и залепени с някаква смрад, че вадене май ще има в другия живот.
Изобщо, някой ако се сеща за нещо готово или поне колектор да се продава, а аз вала ще си го врътна на стругчето. Естествено, към колектора да се съешава и четкодържач с четките.
Помагайте, че вече ми писна с тази координатна фантасмагория. От нема нищо и некви 150 лева на един пич (ЕВАЛА) и още 150 на един друг пич за една колонна бормашина (антика, с печат на кралицата и инчови гайки) се наляха маса време и некъв стотинкаш (къмто 800 до момента) и края му е в далечното, но обозримо бъдеще. Остана само въртящата се координата с токопредаването и лааса да е готова на първо четене. Окабеляване, боя, чакане на платкаджийници да починат (тука викаме нещо за чръвеете в такъв случай) и ще да се правят експерименти.
Ама, че се лирично отклонихме, проверете по мазетата за алтернатор със сменями пръстени на колектора. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 15:04 Заглавие: |
|
|
Ваклине у вазе морги нема ли бре,че изписа една кофа мастило. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 15:17 Заглавие: |
|
|
Аааа, аз така си го аресвам! . Ако почне само по същество /да пише/, ич нема да го чета! Ама- ич!!! . Много е готин!  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 16:08 Заглавие: |
|
|
Подариха ми ладов. След малко отивам да го "работя". Морги нанайси. Има само за западни коли и западни от изтока (японски). С тях вече е пробвано и е греда.
А за споделянето. Когато много хора мислят по даден проблем, макар и с ъгълчето на мозъка си, той се решава. Точно по тази причина споделям. Даже си имам двама трима дето им звъня по телефона за да ми кажат как "Така как го мислиш НЕМА 'А СТАНЕ". След това става точно както съм го мислел и за нема 15 минути. Важното е да накараш народа да си го визуализира... _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 16:21 Заглавие: |
|
|
За тези "двама трима"- явно прилагаш принципа на Шерлок Холмс, спрямо "съветите", които му дава добрия стар доктор /Уотсън/... Демек, к'вото каже доктора, всичко става точно на обратно... Това си е чиста проба- готов съвет! Хитрец си ти Ваклине!
Хубава вечер! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 16:47 Заглавие: |
|
|
Отрицателният резултат е точно толкова резултат, колкото и положителният. Въпрос на възприятие.
Изчезвам да троша, че позахладня и трябва да се наваксва...
Чао! _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 16:52 Заглавие: |
|
|
Във филма доктор Хаус точно това прави ,стига да го следите де..... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 19:54 Заглавие: |
|
|
Алтернаторите са купчина мъртво желязо. Ладовият се даде почти без бой, но файда нула. Ще се прави съвсем ново желязо.
За доктор Хаус. Отрицанието е само на съзнателно ниво. За да отхвърлиш нещо, трябва да си го представиш. Слушайки тирадата как това НЕ става, защото НЕможе, БЕЗ да стане еди какво си, стимулира подсъзнанието да извади готови предишни картинки на това дето НЕ ставало ... и чак после съзнанието да ги отхвърли. Има и ред други приложения на НЕ'тата, но това е друга тема. Например, при нова потенциална бройка (женски индивид). За предишния (или на път да стане предишен) се говори като за умрял. Само добро. Едно изпуснато от устата отрицание автоматично предизвиква вълна от ХУБАВИ спомени (били те и малко) и си в девета глуха. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 21:45 Заглавие: |
|
|
Ваклине , хАтомната бензиностанция (така де хЕлектростанция ) е наблизо , вземи някой ротор от 1-ви до 3-ти реактор , пробвай , ако не стане , поне повече ба-а-а-кър Ша излезе . |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 22:23 Заглавие: |
|
|
Ехххх, ама се стискат. Викат, че чак за коледа ще подаряват. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|