|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
liubo_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 17:44 Заглавие: LCD дисплей - подмяна |
|
|
Сутринта зададох въпрос за проблем с който може да се случи да сблъска някой, но за учудване не стига че никой не писа по същество ами и се намери ТАРИКАТ вероятно с администраторски акаут който не само че няма понятие в материята ами и заключи темата. Изявленията да отида до сервиз и тем подобни превърнаха темата в говорилня. Мислех че тук се дебатират неща които биха били интересни за всички с технически наклонности. Бил съм дълго време телевизионен техник но престанах да се занимавам с тези неща точно преди да се появят LCD телевизорите, затова и попитах тук. Дисплея вече работи успешно а как стана това, ще запазя информацията за себе си, и отговора за проблема, по точно как да го включа ми бе даден в един друг НЕ Български сайт където бих казал пишат специалисти, и кумуникирането там за разлика от тук носи полза. Успех на "специалистите" преценили че въпроса ми е на ниско ниво за темите на общуване тук.т Този сайт изобщо не ми е интересен вече. Защо не ми изтриете и акаунта че да не си губя времето и с това  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 17:56 Заглавие: |
|
|
Аз съм въпросния тарикат дето си няма понятие от материята.
Нормално е когато си личи че си нямаш хал-хабер от това с което си се захванал да получиш напътствия да отидеш на сервиз.
Тук се дебатират такива неща,обаче с тази разлика че се дебатират от хора,които поне знаят откъде на къде върви тока и си имат поне минимални познания от телевизионна техника.
А това че "си бил телевизионен техник" честно казано предвид знанията,които демонстрираш ми е меко казано "съмнително".
А последното ти желание го изпълнявам на момента.Даже нямаше и нужда да го казваш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|