| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stoyangeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 05, 2009 20:52 Заглавие: Siemens HF75021-фурна за вграждане |
|
|
Комбинирана с магнетрон фурна за вграждане Microwelle Plus Top Line.Дисплея не светеше,беше пробил един SMD кондензатор след Греца за захранване на платката с процесора(може би токов удар).
Сега на дисплея само мига "0.00" и не реагира на бутоните и не мога да пусна магнетрона.Но не съм сигурен как точно се работи с тая фурна.
microwelle_plus-1.bmp (901 KB)
microwelle_plus-2.bmp (901 KB) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 06, 2009 19:22 Заглавие: |
|
|
Виж от къде се настройва часовника и го настрой.Мисля,че след това всичко ще си дойде на мястото.Поне при моя сименс е така  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 06, 2009 20:19 Заглавие: |
|
|
| При тебе с какъв символ е копчето за часовника?Да не би да се натискат два бутона едновременно? |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2009 14:06 Заглавие: |
|
|
Aко си с 4 бутона натискащ 3и 4 бутон или пробваи някаква друга комбинация от два бутона,сверяващ часовника и всичко тръгва.  |
|
|
 |
Biser Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2009 14:33 Заглавие: |
|
|
| pavlin v написа: | | ...пробваи някаква друга комбинация ... |
Имам фурна Universum с такъв часовник. Натискат се едновременно първите два бутона за мощност, задържат се и се върти потенциометъра за настройка на часовника. След няколко секунди може да работи автоматиката ! _________________ Няма невъзможни неща! Важно е дали искаш да ги направиш! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2009 20:18 Заглавие: |
|
|
| Мерси на всички за отговорите,намерих най-накрая UserManual и всичко е OK.Еднновременно се натискали бутони 90 и 600. |
|
|
 |
|