| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2009 20:05 Заглавие: |
|
|
| ptitzata написа: | | Имам ли нужда от Software ... |
Щом компа ти не го разпознава няма да помогне никакъв софтуер. Можеш да провериш в device menager дали ти излиза с въпросителна, или в "моя компютър като допълнително устройство. Ако не излиза на нито едно от тези две места проблема е или в операционната система или във връзката фотоапарат-компютър(букси и кабел). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2009 20:06 Заглавие: |
|
|
ptitzata, в този форум има определени правила за общуване, които се отнасят за всички. Моля прочети ги и се съобразявай с тях!
Кабела с който го "мъчиш" от този фотоапарат ли е?
Каква е ОС на компютъра? |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2009 20:33 Заглавие: |
|
|
| Я пробвай някой друг USB порт, че да не би този да не е свързан към дъното. Понякога забравят да свържат поровете, които са отделно от дънната платка. |
|
|
 |
maniac Нов потребител

|
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 9:52 Заглавие: |
|
|
Защо ли ми се стори, че това: "Фотоапарата ми е включен в режим за снимане......" не трябва да е така...  |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 10:10 Заглавие: |
|
|
И аз си мисля така. Нека да свърже при изключено положение фотоапарата към компа и тогава да го включи , стига човека да не се отказал вече  |
|
|
 |
ptitzata Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 15:05 Заглавие: Отговор на вашите коментари!!!!!!!!!!!! |
|
|
Момчета много и различни мения но, нищо съществено. Пак ви казвам: Лаик съм на тема компютри. А, тези неща които педлагате: Ще е най- добре някои да дойде и да го види наместо. Инвалид съм и немога постянно да ходя и да сменям Usb cable.................
За пореден път: Помагайте................... |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 17:13 Заглавие: |
|
|
За да се разпознае правилно първо се включва кабела, след което се слага на режим възпроизвеждане (playback) , и накрая се включва самия фотоапарат. Моя така го разпознава като преносим диск или картов четец и не му трябват даже и драйвери, но не каза нищо по въпроса за Windows. Ако си с по-стар от win.2000, може и да не стане, защото за тях няма и драйвери. |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 11:17 Заглавие: |
|
|
по-старите от 2000 ОС нямат драйвери да този апарат.
първо провери батерията на апрата пълна ли е, после изхода на кабела дали е точно за апарата ти. има много различни USB кабели. после го мушкаш в порта/ама сигурен порт, дето работи/ поставяш апарата в режим разглеждане на снимки и го включваш. ако не последва автоматично разпознаване, проверяваш за всеки случай в My computer дали не се е появило ново външно устройство, за да го отвориш от там. ако и там няма нищо, трябвада пробваш на друг комп.ако на твоя му трябва драйвер поне ще ти излезе съобщение за намерен нов софтуер и подканване за инстал. диск.
извади картата и прати някой до фотоателие, там ще ти свалят снимките на CD или DVD за стотинки. А ако можеш и сам да отидеш с фотоапарата да видиш дали там ще го разпознаят _________________ Човек се учи, докато живее.
Последната промяна е направена от калина на Пон Авг 10, 2009 14:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|