|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 11, 2009 20:43 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | За тия гадини единственото сигурно решение е да ги почерпиш с ония сините бонбонки... |
Потвърждавам за сините бонбонки ,за сега най-ефективни (и безопастни за другите животни )
И аз съм сложил в гаража плашило за гризачи .Не действа ,разхождат се по него
Не знам за птици как ще е ,но ако са като гризачите ,вероятно ефекта ще е пак никакъв . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 11, 2009 20:43 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | за гризачи са с инфразвук. |
Има и такива,има и такива-
| Цитат: | | PESTREPELLER реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки, като излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz . |
Общо взето файдата и от двата чешита е нулева.
//offtopic за мишките
Сините бонбони са може би най-сигурния метод.Въпреки че понякога и те не помагат.Ядат си ги и не мрът с месеци-само гледаш сини серки...
Най-сигурното за мишони е да наръсиш едно парче кашкавал с цинков фосфид(т.нар. "черна отрова").В казармата така ги мореехме.Почват да ходят като пияни и да пищят зверски.И след 10-15 минути замлъкват завинаги.За съжаление вече цинковия фосфид е забранен и много трудно се намира.А и е опасен.За който има хептен проблеми с гризачи и никое от конвенционалните средства не помага може и с някое ФОС,но на собствена отговорност. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|