| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
uziiiii Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 20:23 Заглавие: |
|
|
Ами аз по принцип завърших радио и телевизионна техника ,но поне на първо време не мисля да се занимавам с телевизори , а с усилватели,и за това класния ми каза че руските Ц*** били добри за тази цел , защото били доста "дурако-устоичиви"  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 20:52 Заглавие: |
|
|
Те и цифровите са достатъчно дурако-устойчиви. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 21:27 Заглавие: |
|
|
| Да но съм свикнал от училище с Ц4315 и никога не съм имал проблеми с измерванията , и мисля че е по-добър от YM 64 с когото също сме работили |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 22:01 Заглавие: |
|
|
| uziiiii написа: | | мисля че е по-добър от YM 64 |
Не е по-добър и няма как да бъде поне по отношение на точност.Вече за отделни специфични неща-може.Както по-горе казах-според зависи за какво ще се ползва.
За това за което ще го ползваш става горе-долу всякакъв.И Ц20 също.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 22:17 Заглавие: |
|
|
ами възможно е но аз съм свикнал със стрелкови и за това мисля да взема Ц4312 , а пък и за любителски (поне за сега )цели мисля че ще ми свърши работа |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 15, 2009 3:00 Заглавие: |
|
|
Браво на тези колеги могат да работят с амо с един вид уруди.Аз работя с 5 различни -спроед това какво трябва да правя. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 15, 2009 9:37 Заглавие: |
|
|
//offtopic
| bvgdzk написа: | | Браво на тези колеги могат да работят с амо с един вид уруди..... |
Интерсен каламбур се е получил
Защо нямате навика да ползвате бутончето Преглед или  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 15, 2009 17:11 Заглавие: |
|
|
Чак пък пет.Ползвам два-един прецизен стрелкови (не съвеЦки) и един цифров.В основни линии това е напълно достатъчно и ми покрива нуждите на 100% като мултиметри... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|