| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kikokikov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 22:53 Заглавие: |
|
|
| Добре де от къде да намеря трансформатор който да има необходимите данни за да храни усилвателя безпроблемно и продава ли се такъв в готово състояние!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kikokikov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 22:55 Заглавие: |
|
|
| Не намерих също така универсални платки на всякъде ме поглеждаха много странно как да зглобя елементите при липса на платка?????? |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 23:42 Заглавие: |
|
|
| може да използваш захранването на системата а усилвател си вземи интегрални схеми . Ако е за бас друго не ти трябва освен резистор и кондензатор за пасивен филтър на входа на усилвателя |
|
|
 |
kikokikov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 22:17 Заглавие: |
|
|
| Как така да използвам захранването на системата?Нещо не разбрах това което написа???????Аз за какво питам ти за какво ми говориш?Питам за платка на която да реализарам схемата а не за филтър??????? |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 23:56 Заглавие: |
|
|
Не не не не
Казвам че си начинаещ
да си вземеш усилвател на базата на ТДА7294, но ще ти трябва после пак траф. и идеята ми беше да използваш трафа на системата си. малко ще му идва понагорнище ама ако е от тия сонита с 3те диска действай смело |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 7:27 Заглавие: |
|
|
| По отношение на схемата-на времето нямаше мощни PNP транзистори,но сега под път и над път се намират,даже и дарлингтони-защо не я преработите(повече от елементарно е) с два BDX 66 ,BDX 67 -ще стане още по проста и надявам се лесна за изпълнение? За предпочитане крайните транзистори да са на една платка със ОУ-така ще е най стабилно. |
|
|
 |
Dalgia Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 8:22 Заглавие: |
|
|
| Опитвах с дарлингтон ама тока на покой нещо не се гласи. |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 13:06 Заглавие: |
|
|
някой не си ли е поиграл да нарисува платка в пдф че за втори път я сглобявам хвърчаща и не успях да я пусна _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 14:04 Заглавие: |
|
|
Дългия написа | Цитат: | | Опитвах с дарлингтон ама тока на покой нещо не се гласи. |
А махна ли диода в базата на горния транзистор. Пробва ли да коригираш резисторите 200 ома горе и долу. Би трябвало да няма голяма разлика ,единствено ако дарлингтоните са с вградени резистори Б-Е. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 15:43 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | По отношение на схемата-на времето нямаше мощни PNP транзистори,но сега под път и над път се намират,даже и дарлингтони-защо не я преработите(повече от елементарно е) с два BDX 66 ,BDX 67 -ще стане още по проста и надявам се лесна за изпълнение? За предпочитане крайните транзистори да са на една платка със ОУ-така ще е най стабилно. |
е дарлингтоните са доста по-скъпи, не мисля че има смисъл от тях със 2Т6551 и 2Т6821 и 2Т7537 и 2Т7538 става на платката да се монтират (и по български ) аз имам платка разработена, но има мостчета имам и един усилвател зглобен, там платките са по-хубави с по-къси мостчета, но се различават доста от тази която съм измислил аз. Ще видя може да я сложа в нета ако остане време... |
|
|
 |
|