| Предишната тема :: Следващата тема |
| Кой ще вземе титлата тая година? |
| Левски.Или поне ще се представи добре в Европа. |
|
6% |
[ 1 ] |
| ЦСКА под мъдрото ръководство на Зимбройчо. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Лудогорско пиле |
|
43% |
[ 7 ] |
| Гриша,искам да ти пиша че главата ти издиша.Литексо! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ботевъ,ама ако възкръсне КТБ. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Аз тоя мач съм го гледал! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Който даде най-много на Боби Михайлов! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Путин ще я анексира! |
|
6% |
[ 1 ] |
| Цар Киро ша вземе и купата и титлата.И ще ги предаде за метал! |
|
6% |
[ 1 ] |
| Кончита Вурст! |
|
37% |
[ 6 ] |
|
| Общо гласове : 16 |
|
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 15:58 Заглавие: |
|
|
А бе Иване,бах ви интернета в тоя град на лиляците бе Като падне ЛЕВСКИ и тръгва със скоростта на светлината Само дано довечера пак не спре за една-две седмици  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 20:04 Заглавие: |
|
|
А бе Коцев,кво стана бе Ба ти Латекса,ей,нарочно праите!Искате да ни изкарате некадърници,а Ама пак ще има мач за Супер-дупер купата и тогава ще видите!И интернета даже ще тръгне,да знаеш!Не се смей,ей!  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 20:12 Заглавие: |
|
|
Честито на ЛИТЕКС !!!!!
БАТЕ - ЛИТЕКС - 0:1 !
Браво ! _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 20:51 Заглавие: |
|
|
Опаланга ! Ето го и бай Иван За разлика от вас аз ходих на Правец да гледам как юношите на Литекс отнесоха юношите на Барса.
Ако всинца сте такива големи запалянковци като мене то футбола ни ще е върхът.
Ама и цесекато само с един чужденец в състава си направи 0:0 с Динамо а не паднаха като моите левскари от някакви си унгарчета .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 21:03 Заглавие: |
|
|
Коцев,ти си агент!Познах те по оранжевата фланелка!Не си никакъв левскар Ах,само да ,мога да мина през Ловеч! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 21:47 Заглавие: |
|
|
Какво да кажа-БРАВО!
Ама се чудя дали и на мен нещо не ми е отказал НЕТ-ът тази вечер...  |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 9:38 Заглавие: |
|
|
Чухте ли Гошо Петков ,много бърза била топката не била като тези с които играят в първенството.А бе на ли го знаете оня виц за космоса.Хубаво че втория удар щеше да го удари по челото че се предпази с ръце.Браво на Литекс и на ЦСКА .Но така е и така ще бъде едните все ще викат ще видите като дойде мачът за първенстото или купата а другите си мерят силите в Европа и не обръщат внимание на вътрешно селското първенство. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 10:04 Заглавие: |
|
|
"Селското" първенство дава възможност да се играе в ЕвропаТа...за което някои от сега още са сигурни
zapad, plamen petrov, коцев,
Имате цяла седмица разположение за радост и надежди...химери
На последния няма да се сърдим. Ще му запазим картата и почетното място в наште сини, сини редици
п.с.
НЕ РАБОТИ емотикона с Българското знаме ?
Исках да завърша с него
Бяха обещани (май) много (сини) емотикони....  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 10:26 Заглавие: |
|
|
plamen petrov ,ти май изобщо не си наясно,че ЛЕВСКИ дори и да отпаднат от ДЕБРЕЦЕН,отиват ДИРЕКТНО в групите на ЛИГА ЕВРОПА и ще играят там поне до зимата,докато за ЦСКА това е нещо като "мисията твърде малко възможна" И защо сега "Браво" на Мъри и ЛИТЕКС Нали го плюехте до вчера,че не ставал а треньор,бил прост и не знам още какво?Ако някой не е наясно-именно силно вътрешно първенство ще вдигне качеството на играта на нашите отбори.Затова трябва да се оставят не повече от 10 отбора в елита и те да играят по 4 мача помежду си.Даже идеята ми е да се играе сряда-събота с разменено гостуване.Последните 4 отпадат директно,5 и 6 играят баражи за оставане и само медалистите и четвъртият отбор са сигурни за следващото първенство.Да видим тогава кой ще продава мачове.Ще има вероятно кой да купува,но продавчите ще са кът!Тая схема сме я мислили с приятели още през 70-те като ученици!Защото по него време някои помнят колко АФД-та (Армейски физкултурни дружества за непосветените!) имаше!И тези АФД-та не се надупваха на ЛЕВСКИ! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 10:40 Заглавие: |
|
|
Много добре знам регламента и знам кой отбор ще играе и кой евентуално. Но ме дразни високомерието и изхвърлянето на някои от ръководителите на Левски и болните левскарски журналисти ( 4 гола 5 гола и накрая а? )Винаги съм имал критично отношение и към клуба на които симпатизирам но такива болни амбиции като на левскарите никаде няма хайде слезте на земята и кажете че шансовете намаляват за втория мач ще дадем всичко от себе си и така по скромно.От носно величаенето на някои футболисти (бижутер) ми то Сираков ви го каза че трябва да му дадат още един скункс , хайде стига че господари на ефира ще фалира .
А за Мъри вие си го плюете като паднете и вие си го хвалите (големи фурнаджииски лопати) След толкова неуспешни мача в Литекс да сте чули нещо против него , поне аз несъм оставен е да работи.Същото е и ЦСКА тези младите ако не ги развалят с много пари след 2 години ще мачкат наред.Батков какво прави защитава пияндета отваря вратички в закона и защитава хора на които по българските закони мястото им е в затвора. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
|