| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
trilist Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 15:51 Заглавие: GSM wakie talkie? |
|
|
Може ли да си направя GSM-а да работи като wakie talkie?
Ако да някаква схема ако може да ми дадете. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 17:10 Заглавие: |
|
|
И на мен ми е интересно дали може!!!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
sigkill Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 22:26 Заглавие: |
|
|
nowa extra na nqkoi gsm-i e butona PTT no pak minawash prez gsm operator ..ina4e nqma naichin da naprawish wruzka gsm-gsm . prichinata za towa (predstawqme si nqkoi hacknat ili napisan 'ot nulata' flash .. ) e harduerna - obhwatite w koito gsm izluchwa i priema , dori da bude preraboten harduerno budi siguren che shte ti se sluchi sluchka .
no puk ima lesen i burz nachin - prodwash dwata (ili powe4e ) GSM-i i si kupuwash 'tokita' ima modeli na 433MHz na cena ot 50 lv.
Пиши на кирилица |
|
|
 |
trilist Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 15:20 Заглавие: ? |
|
|
Става въпрос за РТТ (push to talk) нали ? Е палщаш ли нещо на оператора за тая екстра? И нашите оператори дали я поддържат ? Но мисля че бях чел в някакъв формум за преработване, но и там нямаше схема нещо. Може би е само мит не знам?
А и междудругото има такива телефони които поддържат такова нещо (двупосочно радио) Motorola i730 например, но не знам защо няма такива в бг и дали пак минават през оператор? |
|
|
 |
sigkill Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 16:40 Заглавие: |
|
|
не знам Моторола 730 , интересно ми е в кой честотен обхват го прави това , за PTT нямам подробна инфо но би трябвало да се заплаща.
ако не греша още Ерик-R250 имаше PTT.... |
|
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 2:46 Заглавие: Мобилен телефон - радиостанция |
|
|
Не случайно написах така заглавието - ако искаш мобилен телефон си купуваш такъв, ако искаш walkie talkie си купуваш радиостанция - поне до сега не съм виждал комбинация от двете...А относно GSM - не може да се свържеш директно с друг такъв без да минаваш през оператор- мисля че най-лесния вариант е както предложи sigkill - има много евтини радиостанции на 433MHz, някои до 1км се чуват... _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |
trilist Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:32 Заглавие: ? |
|
|
| Ами разбрах, че тия телефони с Push-to-Talk бутони работят на VoIP през GPRS на Hlaf Duplex. Така че не вършат никаква работа(май ще е по- евтино да си набереш номера отколкото през GPRS). |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 19:20 Заглавие: |
|
|
| Awe nz za vas ma az imam takuv telefon s walkie tawlkie option kupil sam go kogato bqx v america mnogo dobre se 4uva si4ko daje smeq da kaja 4e e po dobre ot normalen razgovor a tuk nz da ima ma v america tazi opziq be6e 1.50$ ZQL DEN POLZVANE bez dopalnitelni tkasi taka 4e izliza mnogo po evtino ot kolkoto bez WT |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 19:23 Заглавие: |
|
|
| zabravi da spomena 4e govorq za su6tiq model i730 za koito stava6e duma po gore v temata (sry 4e mnogo kusno izkazvam mnenie po temata ) |
|
|
 |
|